Un home resulta ferit greu en l’incendi d’un habitatge al nucli antic de Tortosa

Escrit per el 12 de febrer de 2024

Un home ha resultat ferit greu en l’incendi d’un habitatge al carrer Sant Antoni número vuit, al nucli antic de Tortosa. Els Bombers van rebre l’avís ahir diumenge a les 10.40 hores, quan s’hi van traslladar amb quatre dotacions. En arribar al lloc, van veure que el foc s’havia originat a la cinquena planta de l’edifici, on van localitzar un home que va ser traslladat  a l’Hospital Verge de la Cinta en estat greu. Paral·lelament, els bombers van desallotjar  una desena de veïns que mitja hora més tard ja van poder  tornar als seus habitatges, una vegada el foc es va donar  per extingit. Les flames es van concentrar  al cinquè pis que ha quedat molt afectat pel fum i la temperatura.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Un home ha resultat ferit greu en l’incendi d’un habitatge al carrer Sant Antoni número vuit, al nucli antic de Tortosa. Els Bombers van rebre l’avís ahir diumenge a les 10.40 hores, quan s’hi van traslladar amb quatre dotacions. En arribar al lloc, van veure que el foc s’havia originat a la cinquena planta de l’edifici, on van localitzar un home que va ser traslladat  a l’Hospital Verge de la Cinta en estat greu. Paral·lelament, els bombers van desallotjar  una desena de veïns que mitja hora més tard ja van poder  tornar als seus habitatges, una vegada el foc es va donar  per extingit. Les flames es van concentrar  al cinquè pis que ha quedat molt afectat pel fum i la temperatura.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST