Comença l’enderroc dels edificis de la plaça de l’Absis declarats en ruïna

Escrit per el 21 de febrer de 2024

Aquest dimarts ha començat l’enderroc dels immobles situats al carrer Costa de Capellans, que van ser declarats en ruïna imminent després de l’incendi que va patir un dels edificis el passat mes de gener. Durant les últimes setmanes s’han efectuat els treballs previs a l’enderroc que han consistit en la retirada de l’enllumenat públic, així com la instal·lació de lones i terra per protegir el carrer i la plaça de l’Absis durant les tasques demolició dels edficis. L’enderroc es farà de manera manual i amb extremada cura, atesa la morfologia de la trama urbana, l’antiguitat i l’estabilitat del conjunt patrimonial de l’entorn immediat i l’estat de deteriorament dels quatre immobles afectats. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha assegurat que de moment s’enderroquen aquests quatre immobles afectats i la resta d’edificis del carrer Costa Capellans s’enderrocaran en una propera fase…

L’Ajuntament va adjudicar els treballs, per tramitació d’emergència, a l’empresa Regimovi per un import de poc més de 156.000 euros. Mentre s’executen els treballs d’enderroc es mantindrà tallat l’accés a vehicles i persones a tota la zona de la plaça de l’Absis.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Aquest dimarts ha començat l’enderroc dels immobles situats al carrer Costa de Capellans, que van ser declarats en ruïna imminent després de l’incendi que va patir un dels edificis el passat mes de gener. Durant les últimes setmanes s’han efectuat els treballs previs a l’enderroc que han consistit en la retirada de l’enllumenat públic, així com la instal·lació de lones i terra per protegir el carrer i la plaça de l’Absis durant les tasques demolició dels edficis. L’enderroc es farà de manera manual i amb extremada cura, atesa la morfologia de la trama urbana, l’antiguitat i l’estabilitat del conjunt patrimonial de l’entorn immediat i l’estat de deteriorament dels quatre immobles afectats. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha assegurat que de moment s’enderroquen aquests quatre immobles afectats i la resta d’edificis del carrer Costa Capellans s’enderrocaran en una propera fase…

L’Ajuntament va adjudicar els treballs, per tramitació d’emergència, a l’empresa Regimovi per un import de poc més de 156.000 euros. Mentre s’executen els treballs d’enderroc es mantindrà tallat l’accés a vehicles i persones a tota la zona de la plaça de l’Absis.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST