Tortosa incorporarà la figura dels hereus com a representants de les entitats a les Festes de la Cinta 2024

Escrit per el 21 de febrer de 2024

L’Ajuntament de Tortosa incorporarà la figura dels hereus a les festes de la Cinta d’enguany, que juntament amb les pubilles representaran les diferents entitats del municipi. Així ho han anunciat l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, i la regidora de Festes, Dolors Bel, que han recordat que la figura de l’hereu ja s’ha afegit a la majoria de localitats veïnes i que també era necessari incorporar-la a les festes majors de Tortosa per tal d’avançar en la igualtat entre homes i dones des de tots els vessants.

Per la seua banda, la regidora de Festes Dolors Bel assegura que la incorporació dels hereus era una reivindicació per part de diferents associacions del municipi…

L’Ajuntament comunicarà a totes les entitats la introducció de la figura de l’hereu i cada entitat podrà presentar pubilla, hereu, pubilla infantil i hereu infantil. 

Pel que fa a l’edat de les pubilles/hereus hauran de ser nascuts entre l’1 de gener de 2006 i el 31 de desembre de 2008, mentre que les pubilles i hereus infantils hauran de ser nascuts entre l’1 de gener de 2015 i el 31 de desembre de 2017. Entre els candidats i candidates presentats s’elegirà la reina, reina infantil, heureu major i hereu infantil. Quant a la indumentària de l’hereu, portarà camisa blanca, armilla, pantalons fins als genolls, mitges blanques i espardenyes. 

D’altra banda,  la junta de govern de l’Ajuntament de Tortosa ha acordat aquesta setmana licitar la direcció tècnica de la Festa del Renaixement i les Festes de la Cinta, amb l’objectiu de dotar de més múscul aquesta àrea.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa incorporarà la figura dels hereus a les festes de la Cinta d’enguany, que juntament amb les pubilles representaran les diferents entitats del municipi. Així ho han anunciat l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, i la regidora de Festes, Dolors Bel, que han recordat que la figura de l’hereu ja s’ha afegit a la majoria de localitats veïnes i que també era necessari incorporar-la a les festes majors de Tortosa per tal d’avançar en la igualtat entre homes i dones des de tots els vessants.

Per la seua banda, la regidora de Festes Dolors Bel assegura que la incorporació dels hereus era una reivindicació per part de diferents associacions del municipi…

L’Ajuntament comunicarà a totes les entitats la introducció de la figura de l’hereu i cada entitat podrà presentar pubilla, hereu, pubilla infantil i hereu infantil. 

Pel que fa a l’edat de les pubilles/hereus hauran de ser nascuts entre l’1 de gener de 2006 i el 31 de desembre de 2008, mentre que les pubilles i hereus infantils hauran de ser nascuts entre l’1 de gener de 2015 i el 31 de desembre de 2017. Entre els candidats i candidates presentats s’elegirà la reina, reina infantil, heureu major i hereu infantil. Quant a la indumentària de l’hereu, portarà camisa blanca, armilla, pantalons fins als genolls, mitges blanques i espardenyes. 

D’altra banda,  la junta de govern de l’Ajuntament de Tortosa ha acordat aquesta setmana licitar la direcció tècnica de la Festa del Renaixement i les Festes de la Cinta, amb l’objectiu de dotar de més múscul aquesta àrea.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Twitter

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST