El Codi Risc Suïcidi es va activar 110 vegades a les Terres de l’Ebre l’any passat

Escrit per el 22 de febrer de 2024

A les Terres de l’Ebre, l’any passat, es van registrar 110 episodis d’ideacions i temptatives de suïcidi ateses amb el Codi Risc Suïcidi. 38 episodis es van produir en homes d’entre 30 i 60 anys, un increment del 10% respecte l’any anterior. A la regió ebrenca, els episodis d’ideació suïcida van augmentar el 2023 respecte del 2022, i representen la meitat dels casos atesos respecte als casos de temptativa. Els vinils de la campanya al carrer per prevenir el suïcidi de Salut s’han instal·lat a Tortosa, a la plaça Barcelona; a Amposta, a la plaça Ramon Berenguer IV; i a Móra d’Ebre, a l’avinguda Diputació, davant l’Institut Julio Antonio. El 061 és el telèfon de referència per a l’atenció a la conducta suïcida a Catalunya.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

A les Terres de l’Ebre, l’any passat, es van registrar 110 episodis d’ideacions i temptatives de suïcidi ateses amb el Codi Risc Suïcidi. 38 episodis es van produir en homes d’entre 30 i 60 anys, un increment del 10% respecte l’any anterior. A la regió ebrenca, els episodis d’ideació suïcida van augmentar el 2023 respecte del 2022, i representen la meitat dels casos atesos respecte als casos de temptativa. Els vinils de la campanya al carrer per prevenir el suïcidi de Salut s’han instal·lat a Tortosa, a la plaça Barcelona; a Amposta, a la plaça Ramon Berenguer IV; i a Móra d’Ebre, a l’avinguda Diputació, davant l’Institut Julio Antonio. El 061 és el telèfon de referència per a l’atenció a la conducta suïcida a Catalunya.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST