Ràdio Tortosa estrena ‘Quedem a la plaça’ el nou programa que dona veu als barris històrics de la ciutat 

Escrit per el 22 de febrer de 2024

Ràdio Tortosa estrena el programa i podcast  “QUEDEM A LA PLAÇA”,  centrat en els barris històrics de la ciutat de Tortosa. Es tracta d’un projecte impulsat des del programa ‘Treball als Barris’ del SOC de la Generalitat, amb la finalitat de  promoure la participació activa de les persones que viuen al nucli antic  i crear espais de diàleg sobre els aspectes que preocupen els seus habitants. 

Quedem a la Plaça’ vol acostar als oients,  les veus de Remolins, el Rastre, Centre-nucli històric i Santa Clara i posar en valor la seva diversitat i la riquesa patrimonial, cultural, històrica i social que hi trobem. Els objectius d’aquest programa són promoure la participació activa de les persones que viuen al nucli antic en l’espai radiofònic, crear espais de diàleg sobre els aspectes que preocupen els habitants dels barris històrics, explicar històries de vida de persones que han residit des de sempre al barri antic i també donar veu a les que s’hi han establert des de fa menys temps. 

El programa ofereix una mirada diversa, combinant aspectes socials, lúdics i històrics de forma didàctica i amena. Ho fa a través de la intervenció d’experts, regidors, representants d’entitats i sobretot, residents que viuen i treballen en aquests barris. Són les veus del passat, del present i del futur d’aquests districtes de la ciutat.

El programa ‘Quedem a la plaça’ tindrà cinc capítols (un per cada barri i l’últim genèric de tot el nucli antic)  amb una periodicitat mensual. S’emetrà el quart divendres de mes, de febrer a juny. El primer episodi, dedicat al barri de Remolins,  es podrà escoltar el divendres 23 de febrer a les 11 del matí, al 103.3FM i a www.radiotortosa.cat , on també es penjarà en format podcast.

El programa està produït, realitzat i presentat per Eva Mascarell i Marga Sebastià, que s’han incorporat a la redacció de l’emissora municipal durant 6 mesos, en el marc del programa ‘Treball als Barris’ del SOC;  i compta  amb el suport de tot l’equip de Ràdio Tortosa: Núria Mora, Sara Hernández i Xavi Falcó.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Ràdio Tortosa estrena el programa i podcast  “QUEDEM A LA PLAÇA”,  centrat en els barris històrics de la ciutat de Tortosa. Es tracta d’un projecte impulsat des del programa ‘Treball als Barris’ del SOC de la Generalitat, amb la finalitat de  promoure la participació activa de les persones que viuen al nucli antic  i crear espais de diàleg sobre els aspectes que preocupen els seus habitants. 

Quedem a la Plaça’ vol acostar als oients,  les veus de Remolins, el Rastre, Centre-nucli històric i Santa Clara i posar en valor la seva diversitat i la riquesa patrimonial, cultural, històrica i social que hi trobem. Els objectius d’aquest programa són promoure la participació activa de les persones que viuen al nucli antic en l’espai radiofònic, crear espais de diàleg sobre els aspectes que preocupen els habitants dels barris històrics, explicar històries de vida de persones que han residit des de sempre al barri antic i també donar veu a les que s’hi han establert des de fa menys temps. 

El programa ofereix una mirada diversa, combinant aspectes socials, lúdics i històrics de forma didàctica i amena. Ho fa a través de la intervenció d’experts, regidors, representants d’entitats i sobretot, residents que viuen i treballen en aquests barris. Són les veus del passat, del present i del futur d’aquests districtes de la ciutat.

El programa ‘Quedem a la plaça’ tindrà cinc capítols (un per cada barri i l’últim genèric de tot el nucli antic)  amb una periodicitat mensual. S’emetrà el quart divendres de mes, de febrer a juny. El primer episodi, dedicat al barri de Remolins,  es podrà escoltar el divendres 23 de febrer a les 11 del matí, al 103.3FM i a www.radiotortosa.cat , on també es penjarà en format podcast.

El programa està produït, realitzat i presentat per Eva Mascarell i Marga Sebastià, que s’han incorporat a la redacció de l’emissora municipal durant 6 mesos, en el marc del programa ‘Treball als Barris’ del SOC;  i compta  amb el suport de tot l’equip de Ràdio Tortosa: Núria Mora, Sara Hernández i Xavi Falcó.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST