El Consell Comarcal del Baix Ebre aprova una declaració en suport a la pagesia

Escrit per el 26 de febrer de 2024

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat per unanimitat una declaració institucional en suport a la pagesia, per fer costat als milers de manifestants del sector primari que s’han mobilitzat per reclamar uns preus justos, denunciar la competència deslleial dels productes de fora de la Unió Europa, i reclamar el final de tanta burocràcia. Des del Consell Comarcal del Baix Ebre han destacat la importància del sector agrari per a la seguretat alimentària local i per la cultura del territori. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Antoni Gilabert, ha dit que la situació que viu la pagesia és vergonyosa….

En el plenari celebrat aquest passat divendres, també s’ha ratificat el cost dels serveis de salubritat i control de plagues per al 2024, una aprovació que garanteix els tractaments del mosquit i de la mosca negra. El portaveu del grup comarcal de Junts pel Baix Ebre, Òscar Ologaray, es mostrava satisfet per l’acord assolit després de mesos de negociació….

El cofinançament dels nous tractament per a la mosca negra estarà basat en diversos factors, com el nombre d’habitants o la façana fluvial dels municipis. La iniciativa permetrà que puguin realitzar-se tots els tractaments previstos, cosa que en garantirà  l’eficàcia.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat per unanimitat una declaració institucional en suport a la pagesia, per fer costat als milers de manifestants del sector primari que s’han mobilitzat per reclamar uns preus justos, denunciar la competència deslleial dels productes de fora de la Unió Europa, i reclamar el final de tanta burocràcia. Des del Consell Comarcal del Baix Ebre han destacat la importància del sector agrari per a la seguretat alimentària local i per la cultura del territori. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Antoni Gilabert, ha dit que la situació que viu la pagesia és vergonyosa….

En el plenari celebrat aquest passat divendres, també s’ha ratificat el cost dels serveis de salubritat i control de plagues per al 2024, una aprovació que garanteix els tractaments del mosquit i de la mosca negra. El portaveu del grup comarcal de Junts pel Baix Ebre, Òscar Ologaray, es mostrava satisfet per l’acord assolit després de mesos de negociació….

El cofinançament dels nous tractament per a la mosca negra estarà basat en diversos factors, com el nombre d’habitants o la façana fluvial dels municipis. La iniciativa permetrà que puguin realitzar-se tots els tractaments previstos, cosa que en garantirà  l’eficàcia.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST