L’Ajuntament de Tortosa alerta la ciutadania d’una possible estafa telefònica en què es reclama el pagament de tributs municipals

Escrit per el 29 de febrer de 2024

L’Ajuntament de Tortosa ha informat d’una presumpta estafa realitzada per via telefònica en què els estafadors es fan passar per personal del departament de facturació de l’Ajuntament, i demanen dades bancàries o la realització d’una transferència bancària per fer efectiu el pagament de tributs municipals. L’Ajuntament té constància d’un parell de persones que han rebut aquestes trucades i que posteriorment s’han posat en contacte amb l’administració municipal per verificar la informació. Els casos ja s’han posat en coneixement de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

L’Ajuntament de Tortosa recomana a la ciutadania i els comerços que estiguin alerta de possibles estafes similars, ja que s’ha tingut coneixement que aquest modus operandi s’està produint en diversos municipis.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa ha informat d’una presumpta estafa realitzada per via telefònica en què els estafadors es fan passar per personal del departament de facturació de l’Ajuntament, i demanen dades bancàries o la realització d’una transferència bancària per fer efectiu el pagament de tributs municipals. L’Ajuntament té constància d’un parell de persones que han rebut aquestes trucades i que posteriorment s’han posat en contacte amb l’administració municipal per verificar la informació. Els casos ja s’han posat en coneixement de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

L’Ajuntament de Tortosa recomana a la ciutadania i els comerços que estiguin alerta de possibles estafes similars, ja que s’ha tingut coneixement que aquest modus operandi s’està produint en diversos municipis.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST