El pressupost de la Generalitat per al 2024 preveu 52 MEUR per a les Terres de l’Ebre

Escrit per el 29 de febrer de 2024

El pressupost de la Generalitat per a 2024 destinarà 51,9 milions d’ euros a les Terres de l’Ebre. Per comarques, el Baix Ebre rebrà 33 milions, la Ribera d’Ebre 9 milions, el Montsià 5 milions i la Terra Alta 3,9 milions d’ euros. El projecte més destacat són les obres d’ampliació l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) amb 16,4 milions d’ euros. L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre també rebrà inversions per valor de 2,5 MEUR. Els comptes preveuen dues partides per a la xarxa primària i les obres de la xarxa de reg del Xerta-Sénia (3.667.803 euros i 3.206.052 euros, respectivament). També es rehabilitarà amb ferm sostenible les carreteres C-42 entre l’Aldea i Tortosa i la C-221 a Batea, amb un pressupost de 5 MEUR.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El pressupost de la Generalitat per a 2024 destinarà 51,9 milions d’ euros a les Terres de l’Ebre. Per comarques, el Baix Ebre rebrà 33 milions, la Ribera d’Ebre 9 milions, el Montsià 5 milions i la Terra Alta 3,9 milions d’ euros. El projecte més destacat són les obres d’ampliació l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) amb 16,4 milions d’ euros. L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre també rebrà inversions per valor de 2,5 MEUR. Els comptes preveuen dues partides per a la xarxa primària i les obres de la xarxa de reg del Xerta-Sénia (3.667.803 euros i 3.206.052 euros, respectivament). També es rehabilitarà amb ferm sostenible les carreteres C-42 entre l’Aldea i Tortosa i la C-221 a Batea, amb un pressupost de 5 MEUR.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST