Professors de l’IES de l’Ebre es concentren per rebutjar les acusacions d’irregularitats

Escrit per el 4 de març de 2024

Sota el lema ‘Stop acusacions a l’Institut de l’Ebre’ una  part dels docents s’han concentrat aquest divendres davant del centre educatiu de Tortosa per donar suport a l’equip directiu i rebutjar algunes informacions publicades en referència al cas de les presumptes irregularitats denunciades per dos professors. Lamenten la campanya de desprestigi envers el centre per les informacions aparegudes als mitjans de comunicació. 

En el manifest llegit per  tres professores de l’Institut denuncien que el professorat del centre i en particular el del departament d’Informàtica i Comunicaions, ha estat sotmès a atacs injustificats, calúmnies i desqualificacions sobre presumptes pràctiques irregulars en la gestió de la FP Dual de l’alumnat. Han carregat contra els mitjans de comunicació a qui han acusat de publicar informacions no contrastades que no reflexen la realitat del centre…

A través del manifest també detallen que en el Claustre de professors celebrat dimecres passat es va informar que de les 5 denuncies interposades, 4 s’haurien desestimat. A més acusen un dels  professors denunciant d’haver enregistrat la reunió tot i que s’havia aprovat per amplia majoria no fer-ho, i fer arribar el contingut de la mateixa a un mitjà de comunicació, a qui acusa de no haver contrastat la informació. 

Els professors han mostrat una opinió crítica al tractament mediàtic del cas i han reivindicat “informació rigorosa, ètica i honesta”, així com “un consum crític” de la informació per part de la ciutadania….

Per la seva banda, un dels professors del departament d’informatica Jaume Ramos, a títol personal, va sortir en defensa de la professionalitat dels docents i nega que s’hagin dut a terme males praxis en l’avalutació de l’alumnat de pràctiques, en resposta a la denúncia publicada al diari Ara, i que en cap cas s’ha explotat als alumnes. Ramos va detallar dos “projectes” que han permès oferir “oportunitats formatives” als estudiants i un “estalvi” al centre, com el recondicionament d’ordinadors o la instal·lació de la xarxa de fibra òptica i ha defensat que cal que es permeti fer pràctiques en els centres docents…

El professorat concentrat divendre davant les instal.lacions del centre educatiu lluia samarretes amb el lema Stop acusacions a l’IES de l’Ebre.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Sota el lema ‘Stop acusacions a l’Institut de l’Ebre’ una  part dels docents s’han concentrat aquest divendres davant del centre educatiu de Tortosa per donar suport a l’equip directiu i rebutjar algunes informacions publicades en referència al cas de les presumptes irregularitats denunciades per dos professors. Lamenten la campanya de desprestigi envers el centre per les informacions aparegudes als mitjans de comunicació. 

En el manifest llegit per  tres professores de l’Institut denuncien que el professorat del centre i en particular el del departament d’Informàtica i Comunicaions, ha estat sotmès a atacs injustificats, calúmnies i desqualificacions sobre presumptes pràctiques irregulars en la gestió de la FP Dual de l’alumnat. Han carregat contra els mitjans de comunicació a qui han acusat de publicar informacions no contrastades que no reflexen la realitat del centre…

A través del manifest també detallen que en el Claustre de professors celebrat dimecres passat es va informar que de les 5 denuncies interposades, 4 s’haurien desestimat. A més acusen un dels  professors denunciant d’haver enregistrat la reunió tot i que s’havia aprovat per amplia majoria no fer-ho, i fer arribar el contingut de la mateixa a un mitjà de comunicació, a qui acusa de no haver contrastat la informació. 

Els professors han mostrat una opinió crítica al tractament mediàtic del cas i han reivindicat “informació rigorosa, ètica i honesta”, així com “un consum crític” de la informació per part de la ciutadania….

Per la seva banda, un dels professors del departament d’informatica Jaume Ramos, a títol personal, va sortir en defensa de la professionalitat dels docents i nega que s’hagin dut a terme males praxis en l’avalutació de l’alumnat de pràctiques, en resposta a la denúncia publicada al diari Ara, i que en cap cas s’ha explotat als alumnes. Ramos va detallar dos “projectes” que han permès oferir “oportunitats formatives” als estudiants i un “estalvi” al centre, com el recondicionament d’ordinadors o la instal·lació de la xarxa de fibra òptica i ha defensat que cal que es permeti fer pràctiques en els centres docents…

El professorat concentrat divendre davant les instal.lacions del centre educatiu lluia samarretes amb el lema Stop acusacions a l’IES de l’Ebre.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST