La Plataforma per un nou Hospital se sent enganyada i reclama els 2 milions d’euros als pressupostos de la Generalitat

Escrit per el 7 de març de 2024

La Plataforma per un nou Hospital Universitari a les Terres de l’Ebre se sent enganyada perquè els pressupostos que ha presentat el govern de la Generalitat no inclouen la partida de dos milions d’euros per a la construcció del centre hospilarai  a què s’havien compromès totes les forces polítiques. I en referència al mig milió d’euros que el Delegat del govern a l’Ebre, la plataforma assegura que no consten a cap document oficial i sospiten que que són els corresponents als consignats ja als pressupostos de l’any passat per la redacció del pla funcional. El portaveu de la Plataforma, Sisco Lahosa, es mostra sorprès i critica ERC i el PSC de no haver complert el compromís adoptat, a l’hora que reclama a la resta de partits que siguin coherens amb els acords…

L’entitat cívica també ha mostrat la seva desconfiança amb la Taula de Consens constituïda per la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre. Acusen el delegat del govern i els dirigents d’ERC d’apropiar-se de l’ens i fer-ne un ús partidista. Lahosa posa en dubte la utilitat de la taula de consens…

El President de la Plataforma per un nou Hospital Miquel Franch ha assegurat que sortiran de la Taula de consens si l’ens no treballa amb l’objectiu d’aconseguir el nou hospital al territori….

D’altra banda, la Plataforma també ha criticat l’Ajuntament pels incompliments sobre els terminis” tant en la redacció de l’informe que ha de justificar l’excepcionalitat dels terrenys inundables de la ciutat davant la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre com en l’avançament de la modificació del POUM per fer encabir el nou hospital a la superfície adquirida durant l’anterior mandat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Plataforma per un nou Hospital Universitari a les Terres de l’Ebre se sent enganyada perquè els pressupostos que ha presentat el govern de la Generalitat no inclouen la partida de dos milions d’euros per a la construcció del centre hospilarai  a què s’havien compromès totes les forces polítiques. I en referència al mig milió d’euros que el Delegat del govern a l’Ebre, la plataforma assegura que no consten a cap document oficial i sospiten que que són els corresponents als consignats ja als pressupostos de l’any passat per la redacció del pla funcional. El portaveu de la Plataforma, Sisco Lahosa, es mostra sorprès i critica ERC i el PSC de no haver complert el compromís adoptat, a l’hora que reclama a la resta de partits que siguin coherens amb els acords…

L’entitat cívica també ha mostrat la seva desconfiança amb la Taula de Consens constituïda per la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre. Acusen el delegat del govern i els dirigents d’ERC d’apropiar-se de l’ens i fer-ne un ús partidista. Lahosa posa en dubte la utilitat de la taula de consens…

El President de la Plataforma per un nou Hospital Miquel Franch ha assegurat que sortiran de la Taula de consens si l’ens no treballa amb l’objectiu d’aconseguir el nou hospital al territori….

D’altra banda, la Plataforma també ha criticat l’Ajuntament pels incompliments sobre els terminis” tant en la redacció de l’informe que ha de justificar l’excepcionalitat dels terrenys inundables de la ciutat davant la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre com en l’avançament de la modificació del POUM per fer encabir el nou hospital a la superfície adquirida durant l’anterior mandat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST