L’Ajuntament ja ha executat el 80% d’actuacions del Pla Cuidem Tortosa

Escrit per el 11 de març de 2024

L’Ajuntament de Tortosa ja ha executat el 80% de les 180 actuacions previstes al Pla Cuidem Tortosa, de manteniment i millora de la via pública i els equipaments municipals i la previsió és completar-les durant les pròximes setmanes. La major part de les actuacions pendents, són de jardineria i il·luminació.

Una de les darreres accions que s’ha realitzat és la instal·lació d’una tanca perimetral a l’àrea de joc infantil de la plaça 1 d’Octubrem a Ferreries i al carrer Providència al Rastre. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha posat en valor les diferents actuacins de millora de la via pública realitzades els darrers mesos i ha avançat que el govern ja treballa en l’elaboració del segon Pla Cuidem Tortosa per contunuar garantint la conservació i manteniment del municipi…

Entre les actuacions més destacades han estat la rehabilitació de la teulada i els lavabos del mercat amb una inversió de prop de 34.000 euros o l’arranjament de la teulada de la llotja del parc, on hi ha ubicada la Casa dels Gegants. Així ho ha destacat l’alcalde Jordi Jordan…

L’eix del segon Pla Cuidem seguirà sent actuacions de manteniment i millora de la via pública i els equipaments municipals, un pla que es finança amb recursos propis a través del personal de la brigada i de fer complir tots els serveis del contracte de neteja, jardineria i enllumenat públic.

Finalment, el Pla Cuidem Tortosa apel·la a la corresponsabilitat de la ciutadania per garantir el civisme a la ciutat, per la qual cosa també des de l’Ajuntament es promouen campanyes de civisme.

Pel que fa al grau d’execució del Pla Cuidem, es pot consultar al web municipal www.tortosa.cat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa ja ha executat el 80% de les 180 actuacions previstes al Pla Cuidem Tortosa, de manteniment i millora de la via pública i els equipaments municipals i la previsió és completar-les durant les pròximes setmanes. La major part de les actuacions pendents, són de jardineria i il·luminació.

Una de les darreres accions que s’ha realitzat és la instal·lació d’una tanca perimetral a l’àrea de joc infantil de la plaça 1 d’Octubrem a Ferreries i al carrer Providència al Rastre. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha posat en valor les diferents actuacins de millora de la via pública realitzades els darrers mesos i ha avançat que el govern ja treballa en l’elaboració del segon Pla Cuidem Tortosa per contunuar garantint la conservació i manteniment del municipi…

Entre les actuacions més destacades han estat la rehabilitació de la teulada i els lavabos del mercat amb una inversió de prop de 34.000 euros o l’arranjament de la teulada de la llotja del parc, on hi ha ubicada la Casa dels Gegants. Així ho ha destacat l’alcalde Jordi Jordan…

L’eix del segon Pla Cuidem seguirà sent actuacions de manteniment i millora de la via pública i els equipaments municipals, un pla que es finança amb recursos propis a través del personal de la brigada i de fer complir tots els serveis del contracte de neteja, jardineria i enllumenat públic.

Finalment, el Pla Cuidem Tortosa apel·la a la corresponsabilitat de la ciutadania per garantir el civisme a la ciutat, per la qual cosa també des de l’Ajuntament es promouen campanyes de civisme.

Pel que fa al grau d’execució del Pla Cuidem, es pot consultar al web municipal www.tortosa.cat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST