El Campus Challenge del Campus Terres de l’Ebre de la URV resoldre reptes reals del territori

Escrit per el 12 de març de 2024

Una setantena d’estudiants dels quatre ensenyaments del Campus Terres de l’Ebre de la URV,  tretze professors i quinze empreses i institucions de les quatre comarques ebrenques participen en el I Campus Challenge. El projecte d’innovació docent  té com a objectiu principal que l’alumnat, el professorat, empreses i institucions treballin conjuntament per proposar solucions a reptes reals plantejats pel teixit empresarial i institucional del territori.

Durant dos mesos, els participants, organitzats en grups de cinc estudiants, un tutor i un representant de l’empresa o institució, treballaran i compartiran temps i reflexions per proposar solucions als reptes plantejats.

En aquest sentit, Jordi Andreu, professor de la URV i coordinador del projecte Campus Challenge, destaca que per primera vegada els estudiants dels quatre ensenyament del Campus interactuaran entre ells, ja que els grups de treball estaran formats per alumnes dels quatre graus que s’hi imparteixen per fer-los més interdisciplinaris”. Andreu posa èmfasis en la rellevància del projecte en termes de transferència del coneixement…

El director del Campus TE de la URV, Xavier Farré, assegura que és un projecte innovador i posa en valor el caràcter pluridisciplinari dels equips per resoldre els reptes que es plantegen…

Una de les empreses que participa en el I Challenge Campus és Infosa. El seu CEO, Manel Salvadó, es mostra convençut del retorn que pot aportar a la societat i a l’alumnat que hi participa…

Per a l’alumnat que hi participa el Challenge es veu també com una oportunitat i una experiència enriquidora. xxxx Pino considera que el fet d’haver de resoldre casos reals, dona un valor afegit al projecte…

Al Challenge hi participaran una setantena d’alumnes dels quatre graus del Campus (Educació infantil, Educació Primària, Infermeria i ADE), tretze professors (onze del Campus i dos d’internacionals) i quinze empreses i institucions de les Terres de l’Ebre. 

Les empreses participants en aquest projecte són Amiblu, T-Valley Ecosystem, la Cambra de Comerç de Tortosa, l’Associació Celíacs de Catalunya, ControlPack, FITES Terres Ebre, INFOSA, JABIL, KENSHO, SB Hotels, Tortosa Esports (Ajuntament de Tortosa), el Club Atletisme Terres de l’Ebre (ATE), l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta (EtcA), el CRAI Campus Terres de l’Ebre i el Campus Terres de l’Ebre de la URV. Els reptes proposats s’emmarquen en els disset ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) i giren entorn de temàtiques com la millora del salari emocional, la salut i el benestar dels treballadors; la incorporació del compromís social i mediambiental; la millora de la mobilitat territorial; l’aplicació de la perspectiva de gènere o la conscienciació sobre la diversitat; la reducció de l’ús de plàstics en el procés industrial, o la  promoció dels pro-biòtics naturals, entre d’altres.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Una setantena d’estudiants dels quatre ensenyaments del Campus Terres de l’Ebre de la URV,  tretze professors i quinze empreses i institucions de les quatre comarques ebrenques participen en el I Campus Challenge. El projecte d’innovació docent  té com a objectiu principal que l’alumnat, el professorat, empreses i institucions treballin conjuntament per proposar solucions a reptes reals plantejats pel teixit empresarial i institucional del territori.

Durant dos mesos, els participants, organitzats en grups de cinc estudiants, un tutor i un representant de l’empresa o institució, treballaran i compartiran temps i reflexions per proposar solucions als reptes plantejats.

En aquest sentit, Jordi Andreu, professor de la URV i coordinador del projecte Campus Challenge, destaca que per primera vegada els estudiants dels quatre ensenyament del Campus interactuaran entre ells, ja que els grups de treball estaran formats per alumnes dels quatre graus que s’hi imparteixen per fer-los més interdisciplinaris”. Andreu posa èmfasis en la rellevància del projecte en termes de transferència del coneixement…

El director del Campus TE de la URV, Xavier Farré, assegura que és un projecte innovador i posa en valor el caràcter pluridisciplinari dels equips per resoldre els reptes que es plantegen…

Una de les empreses que participa en el I Challenge Campus és Infosa. El seu CEO, Manel Salvadó, es mostra convençut del retorn que pot aportar a la societat i a l’alumnat que hi participa…

Per a l’alumnat que hi participa el Challenge es veu també com una oportunitat i una experiència enriquidora. xxxx Pino considera que el fet d’haver de resoldre casos reals, dona un valor afegit al projecte…

Al Challenge hi participaran una setantena d’alumnes dels quatre graus del Campus (Educació infantil, Educació Primària, Infermeria i ADE), tretze professors (onze del Campus i dos d’internacionals) i quinze empreses i institucions de les Terres de l’Ebre. 

Les empreses participants en aquest projecte són Amiblu, T-Valley Ecosystem, la Cambra de Comerç de Tortosa, l’Associació Celíacs de Catalunya, ControlPack, FITES Terres Ebre, INFOSA, JABIL, KENSHO, SB Hotels, Tortosa Esports (Ajuntament de Tortosa), el Club Atletisme Terres de l’Ebre (ATE), l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta (EtcA), el CRAI Campus Terres de l’Ebre i el Campus Terres de l’Ebre de la URV. Els reptes proposats s’emmarquen en els disset ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) i giren entorn de temàtiques com la millora del salari emocional, la salut i el benestar dels treballadors; la incorporació del compromís social i mediambiental; la millora de la mobilitat territorial; l’aplicació de la perspectiva de gènere o la conscienciació sobre la diversitat; la reducció de l’ús de plàstics en el procés industrial, o la  promoció dels pro-biòtics naturals, entre d’altres.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST