Junts per Tortosa critica l’externalització de la direcció de la Festa del Renaixement i les Festes de la Cinta

Escrit per el 12 de març de 2024

El grup municipal de Junts per Tortosa ha denunciat la licitació per a la direcció de la Festa del Renaixement i les Festes de la Cinta que ha tirat endavant el govern de Movem-PSC i ERC. La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha lamentat que es privatitzi aquest servei per un termini de dos anys i per un import de 106.000 euros a l’any. Junts considera que es tracta d’un contracte laboral encobert i tilla la xifra de desorbitada. Meritxell Roigé…

Roigé qualifica d’incongruent el govern municipal perquè mentre defensa la remunicipalització dels serveis, però a la vegada externalitza el servei de la direcció tècnica de les festes i denuncia el silenci de la CUP…

Roigé ha assegurat que durant els mandats anteriors, les Festes de la Cinta es feien sempre amb la coordinació del regidor, la cap d’Unitati la comissió de festes, sense cap tipus de privatització; mentre que de la Festa del Renaixement, només licitavem dos lots de serveis complementaris a la Festa un per a la direcció i guionització dels actes propis, i un altre per l’engalanament. Deixant de banda l’engalanament que tampoc s’inclou dintre de la licitació anunciada, el darrer contracte que es va fer al 2023 es va licitar per un import total de gairebé 6.700 euros per a la direcció i guionització dels actes propis. Un contracte que anava només a preu i que, en els anteriors anys, l’import encara havia estat menor.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El grup municipal de Junts per Tortosa ha denunciat la licitació per a la direcció de la Festa del Renaixement i les Festes de la Cinta que ha tirat endavant el govern de Movem-PSC i ERC. La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha lamentat que es privatitzi aquest servei per un termini de dos anys i per un import de 106.000 euros a l’any. Junts considera que es tracta d’un contracte laboral encobert i tilla la xifra de desorbitada. Meritxell Roigé…

Roigé qualifica d’incongruent el govern municipal perquè mentre defensa la remunicipalització dels serveis, però a la vegada externalitza el servei de la direcció tècnica de les festes i denuncia el silenci de la CUP…

Roigé ha assegurat que durant els mandats anteriors, les Festes de la Cinta es feien sempre amb la coordinació del regidor, la cap d’Unitati la comissió de festes, sense cap tipus de privatització; mentre que de la Festa del Renaixement, només licitavem dos lots de serveis complementaris a la Festa un per a la direcció i guionització dels actes propis, i un altre per l’engalanament. Deixant de banda l’engalanament que tampoc s’inclou dintre de la licitació anunciada, el darrer contracte que es va fer al 2023 es va licitar per un import total de gairebé 6.700 euros per a la direcció i guionització dels actes propis. Un contracte que anava només a preu i que, en els anteriors anys, l’import encara havia estat menor.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST