Junts per Tortosa denuncia que el govern ha renunciat al pavelló esportiu als Josepets

Escrit per el 14 de març de 2024

El grup municipal de Junts per Tortosa han denunciat que el govern de MovemPSC i ERC han renunciat a construir un pavelló esportiu a l’antic Col·legi Sant Josep al barri del Rastre. La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha

assegurat que la proposta alternativa del govern tripartit és fer una sala esportiva que el mateix Consell Català de l’Esport qualifica que és “un tradicional gimnàs”.

Roigé acusa l’alcalde Jordi Jordan de mentir quan deia que estava negociant amb el Ministeri per garantir la viabilitat del projecte, quan el que estava fent és canviant-lo per una proposta alternativa que res té a veure amb un pavelló esportiu….

En aquest sentit, Meritxell Roigé ha recordat que l’esmena d’1,5 MEUR dels Pressupostos Generals de l’Estat va ser pactada pel diputat al Congrés i exalcalde Ferran Bel per fer un pavelló esportiu i no per una altra cosa.

La portaveu de Junts per Tortosa assegura que hi ha un

informe favorable de la Comissió de Patrimoni del 14 de juny del 2023 sobre el projecte

de construcció d’un pavelló esportiu, PAV-2, d’uns 2.000 metres quadrats i una sala

annexa. Este acord, comunicat a final de l’anterior mandat, arribava després d’una modificació del projecte original a instàncies de la Comissió de Patrimoni de la Generalitat i consensuat amb el Departament de Cultura que canviava l’emplaçament del pavelló esportiu. 

L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha sortit al pas d’aquestes declaracions assegurant que el govern municipal treballa amb el ministeri d’esports per trobar la millor solució possible i avaluant la viabilitat del projecte. Jordan ha acusat Roigé d’intoxicar i crear confusió…

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El grup municipal de Junts per Tortosa han denunciat que el govern de MovemPSC i ERC han renunciat a construir un pavelló esportiu a l’antic Col·legi Sant Josep al barri del Rastre. La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha

assegurat que la proposta alternativa del govern tripartit és fer una sala esportiva que el mateix Consell Català de l’Esport qualifica que és “un tradicional gimnàs”.

Roigé acusa l’alcalde Jordi Jordan de mentir quan deia que estava negociant amb el Ministeri per garantir la viabilitat del projecte, quan el que estava fent és canviant-lo per una proposta alternativa que res té a veure amb un pavelló esportiu….

En aquest sentit, Meritxell Roigé ha recordat que l’esmena d’1,5 MEUR dels Pressupostos Generals de l’Estat va ser pactada pel diputat al Congrés i exalcalde Ferran Bel per fer un pavelló esportiu i no per una altra cosa.

La portaveu de Junts per Tortosa assegura que hi ha un

informe favorable de la Comissió de Patrimoni del 14 de juny del 2023 sobre el projecte

de construcció d’un pavelló esportiu, PAV-2, d’uns 2.000 metres quadrats i una sala

annexa. Este acord, comunicat a final de l’anterior mandat, arribava després d’una modificació del projecte original a instàncies de la Comissió de Patrimoni de la Generalitat i consensuat amb el Departament de Cultura que canviava l’emplaçament del pavelló esportiu. 

L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha sortit al pas d’aquestes declaracions assegurant que el govern municipal treballa amb el ministeri d’esports per trobar la millor solució possible i avaluant la viabilitat del projecte. Jordan ha acusat Roigé d’intoxicar i crear confusió…

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

 


Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST