Més de 150 alumnes participaran en els debats de l’11a edició del Tortosa Irish English Festival

Escrit per el 14 de març de 2024

Un any més arriba a la ciutat el Tortosa Irish English Festival, un certamen ple d’activitats per a tots els públics per promoure l’aprenentatge i l’ús de la llengua anglesa. Coincidint amb la festivitat de St. Patrick, del a partir de demà divendres i fins diumenge, 17 de març, el certamen, arriba a l’onzena edició, organitzat per la Tortosa Irish English Association, amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa.

L’objectiu del festival és contribuir a l’aprenentatge de la llengua anglesa d’una manera lúdica, tal i com ha destacat el president de l’associació Tortosa Irish English Festival, Paul O’Riordain….

La programació del Tortosa Irish English Festival començarà demà divendres amb les activitats adreçades a l’alumnat de primària i secundària al Campus Terres de l’Ebre de la URV. Està previst que hi participin uns 150 alumnes de 15 centres escolars de Terres de l’Ebre, Tarragona, Gavà i Barcelona, amb un total de 42 equips. Jordi Pelejà organitzador del certamen destaca l’àmplia participació en les activitats escolars-

Per posar a prova els coneixements d’anglès de l’alumnat de primària, els xiquets i xiquetes participaran en el Primary Pupils Contest. Quiz &Scape Room; mentre que l’alumnat de secundària participarà en els debats: EOI-Tortosa Junior Students Debate i Senior Students Debate.

Les activitats més lúdiques i obertes a tota la ciutadania, seguiran amb la projecció del documental sobre Irlanda ‘Sharkers Bar’, en col·laboració amb el Terres Travel Festival, a la Cambra de Comerç. Com cada any, la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa també se suma al Tortosa Irish English Festival i acollirà el club de lectura ‘Book Reading in English’.

Enguany, el festival arribarà també al barri de Ferreries i l’Hotel Corona de Tortosa acollirà una de les activitats clàssiques del certamen, el Pub Quiz, un concurs de preguntes i respostes per equips, que any rera any aplega desenes de participants. La primera jornada de Festival, finalitzarà amb un Bingo i un concurs de Karaoke, al mateix Hotel Corona de Tortosa. El Tortosa Irish English Festival continuarà dissabte 16 de març, amb un conta contes en anglès, ‘Kiddies Tale Reading&Short Stories’ a la Biblioteca Marcel.lí Domingo, on seguidament també es farà una sessió de ioga en anglès.

El Mercat de Tortosa s’afegeix un any més al Festival. Dissabte al migdia, amb el Vermouth in the Market, que comptarà amb la participació de Dance&Fun, la Colla Gegantera de Tortosa i els Castellers de Tortosa. I al vespre, amb la ja tradicional nit de tapes ‘Tortosa Market Irish Tapas’, amenitzada per música celta amb Ian Lints.

El Tortosa Irish English Festival posarà el punt final diumenge 17 de març, Dia de Saint Patrick, amb un Vermouth Electronic al Forn de la Canonja, que se suma enguany al certamen per primera vegada. D’altra banda, l’Hotel Corona oferirà un menú integrat per plats de la gastronomia irlandesa per commemorar aquesta festivitat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Un any més arriba a la ciutat el Tortosa Irish English Festival, un certamen ple d’activitats per a tots els públics per promoure l’aprenentatge i l’ús de la llengua anglesa. Coincidint amb la festivitat de St. Patrick, del a partir de demà divendres i fins diumenge, 17 de març, el certamen, arriba a l’onzena edició, organitzat per la Tortosa Irish English Association, amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa.

L’objectiu del festival és contribuir a l’aprenentatge de la llengua anglesa d’una manera lúdica, tal i com ha destacat el president de l’associació Tortosa Irish English Festival, Paul O’Riordain….

La programació del Tortosa Irish English Festival començarà demà divendres amb les activitats adreçades a l’alumnat de primària i secundària al Campus Terres de l’Ebre de la URV. Està previst que hi participin uns 150 alumnes de 15 centres escolars de Terres de l’Ebre, Tarragona, Gavà i Barcelona, amb un total de 42 equips. Jordi Pelejà organitzador del certamen destaca l’àmplia participació en les activitats escolars-

Per posar a prova els coneixements d’anglès de l’alumnat de primària, els xiquets i xiquetes participaran en el Primary Pupils Contest. Quiz &Scape Room; mentre que l’alumnat de secundària participarà en els debats: EOI-Tortosa Junior Students Debate i Senior Students Debate.

Les activitats més lúdiques i obertes a tota la ciutadania, seguiran amb la projecció del documental sobre Irlanda ‘Sharkers Bar’, en col·laboració amb el Terres Travel Festival, a la Cambra de Comerç. Com cada any, la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa també se suma al Tortosa Irish English Festival i acollirà el club de lectura ‘Book Reading in English’.

Enguany, el festival arribarà també al barri de Ferreries i l’Hotel Corona de Tortosa acollirà una de les activitats clàssiques del certamen, el Pub Quiz, un concurs de preguntes i respostes per equips, que any rera any aplega desenes de participants. La primera jornada de Festival, finalitzarà amb un Bingo i un concurs de Karaoke, al mateix Hotel Corona de Tortosa. El Tortosa Irish English Festival continuarà dissabte 16 de març, amb un conta contes en anglès, ‘Kiddies Tale Reading&Short Stories’ a la Biblioteca Marcel.lí Domingo, on seguidament també es farà una sessió de ioga en anglès.

El Mercat de Tortosa s’afegeix un any més al Festival. Dissabte al migdia, amb el Vermouth in the Market, que comptarà amb la participació de Dance&Fun, la Colla Gegantera de Tortosa i els Castellers de Tortosa. I al vespre, amb la ja tradicional nit de tapes ‘Tortosa Market Irish Tapas’, amenitzada per música celta amb Ian Lints.

El Tortosa Irish English Festival posarà el punt final diumenge 17 de març, Dia de Saint Patrick, amb un Vermouth Electronic al Forn de la Canonja, que se suma enguany al certamen per primera vegada. D’altra banda, l’Hotel Corona oferirà un menú integrat per plats de la gastronomia irlandesa per commemorar aquesta festivitat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST