Desmantellen una plantació de 1.502 plantes de marihuana en una nau industrial a Tortosa

Escrit per el 21 de març de 2024

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tortosa van detenir aquest dimarts dos homes, de 24 i 34 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. En l’operatiu els agents van desmantellar una plantació de 1.502 plantes de marihuana que els arrestats conreaven en una nau del polígon industrial Baix Ebre. Els arrestats van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i estan pendents de comparèixer davant el jutjat. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

La investigació es va iniciar arran que diverses persones, que de forma habitual es desplacen pel polígon, havien vist llum a l’interior de la nau, tot i que semblava estar en desús. També, i depenent de les condicions meteorològiques, se sentia olor de marihuana pels voltants. Durant l’entrada, els policies van observar que l’interior havia estat modificat per adaptar la instal·lació d’aparells que acceleraven el creixement de les plantes. A més, tenien el punt de subministrament de l’electricitat connectat fraudulentament.

Encara en l’àmbit del fet divers expliquem també que La Policia Local de Deltebre, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra,va detindre la matinada de dimarts a un home, delinqüent reincident, per robatori amb força a un supermercat del municipi. Es dóna la circumstància que esta mateixa persona jav a ser detinguda la setmana passada, en este cas per temptativa de robatori i per causar danys a un establiment del municipi. En el moment de la detenció es va recuperar un telèfon mòbil que havia estat sostret amb anterioritat, i que ja s’ha retornat a la propietat. Cal dir que el detingut compta amb un total de 23 antecedents policials, entre els quals furts, lesions, temptatives de robatori i atemptat contra els agents de l’autoritat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tortosa van detenir aquest dimarts dos homes, de 24 i 34 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. En l’operatiu els agents van desmantellar una plantació de 1.502 plantes de marihuana que els arrestats conreaven en una nau del polígon industrial Baix Ebre. Els arrestats van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i estan pendents de comparèixer davant el jutjat. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

La investigació es va iniciar arran que diverses persones, que de forma habitual es desplacen pel polígon, havien vist llum a l’interior de la nau, tot i que semblava estar en desús. També, i depenent de les condicions meteorològiques, se sentia olor de marihuana pels voltants. Durant l’entrada, els policies van observar que l’interior havia estat modificat per adaptar la instal·lació d’aparells que acceleraven el creixement de les plantes. A més, tenien el punt de subministrament de l’electricitat connectat fraudulentament.

Encara en l’àmbit del fet divers expliquem també que La Policia Local de Deltebre, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra,va detindre la matinada de dimarts a un home, delinqüent reincident, per robatori amb força a un supermercat del municipi. Es dóna la circumstància que esta mateixa persona jav a ser detinguda la setmana passada, en este cas per temptativa de robatori i per causar danys a un establiment del municipi. En el moment de la detenció es va recuperar un telèfon mòbil que havia estat sostret amb anterioritat, i que ja s’ha retornat a la propietat. Cal dir que el detingut compta amb un total de 23 antecedents policials, entre els quals furts, lesions, temptatives de robatori i atemptat contra els agents de l’autoritat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST