El servei de canguratge ‘Temps per a tu’ amplia horaris a Tortosa i els pobles

Escrit per el 2 d'abril de 2024

El servei municipal de canguratge gratuït Temps per a Tu de Tortosa amplia l’horari a partir d’aquest mes d’abril. 

L’ampliació de l’horari implica en el cas de Tortosa mitja hora més de servei diària de dilluns a divendres, ja que s’avança l’hora d’inici a les 16.30 a petició de les famílies usuàries. En el cas dels pobles, l’ampliació de l’horari serà d’una hora els dissabtes al matí, que s’allargarà fins a la una del migdia. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha destacat que amb aquesta ampliació d’horari de Temps per a tu, es dona resposta a les demandes dels usuaris  i per tant es presta un millor servei per garantir la conciliació…

Una de les novetats que incorpora Temps per a tu, és que es vincula amb algunes activitats culturals, com les projeccions de cinema del Cicle de Cinema Gaudí  o l’obra de teatre La Jauría, programades al Teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa. La regidora d’Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà, ha destacat que l’objectiu és que a banda d’oferir el servei per a la conciliació laboral i familiar també faciliti l’accés a l’oci

D’altra banda, Temps per a Tu també modificarà els horaris durant els dies de lliure disposició dels centres educatius o vacances. Enlloc de l’horari habitual de tarde, el servei s’oferirà al matí de 10h a 13h. Així s’ha fet ja durant els dies laborables de la Setmana Santa en què no hi ha hagut escola. 

Durant aquest curs escolar han passat pel servei de canguratge municipal un total de 1.034 xiquets i xiquetes, majoritàriament d’entre 4 i 8 anys. Recordem que es tracta d’un servei de canguratge, adreçat a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 12 anys, que es presta diàriament a l’Espai Joan Moreira de Tortosa i els dissabtes al matí als cinc pobles (Bítem, Campredó, els Reguers, Jesús o Vinallop). Un servei adreçat a les famílies que necessiten un cangur per facilitar la conciliació laboral, personal i familiar. Jordi Jordan…

Per reservar plaça a Temps per a tu, s’ha de trucar al 689 52 63 56, enviar un correu a  tempsperatu@tortosa.cat, o bé adreçar-se directament al servei.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El servei municipal de canguratge gratuït Temps per a Tu de Tortosa amplia l’horari a partir d’aquest mes d’abril. 

L’ampliació de l’horari implica en el cas de Tortosa mitja hora més de servei diària de dilluns a divendres, ja que s’avança l’hora d’inici a les 16.30 a petició de les famílies usuàries. En el cas dels pobles, l’ampliació de l’horari serà d’una hora els dissabtes al matí, que s’allargarà fins a la una del migdia. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha destacat que amb aquesta ampliació d’horari de Temps per a tu, es dona resposta a les demandes dels usuaris  i per tant es presta un millor servei per garantir la conciliació…

Una de les novetats que incorpora Temps per a tu, és que es vincula amb algunes activitats culturals, com les projeccions de cinema del Cicle de Cinema Gaudí  o l’obra de teatre La Jauría, programades al Teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa. La regidora d’Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà, ha destacat que l’objectiu és que a banda d’oferir el servei per a la conciliació laboral i familiar també faciliti l’accés a l’oci

D’altra banda, Temps per a Tu també modificarà els horaris durant els dies de lliure disposició dels centres educatius o vacances. Enlloc de l’horari habitual de tarde, el servei s’oferirà al matí de 10h a 13h. Així s’ha fet ja durant els dies laborables de la Setmana Santa en què no hi ha hagut escola. 

Durant aquest curs escolar han passat pel servei de canguratge municipal un total de 1.034 xiquets i xiquetes, majoritàriament d’entre 4 i 8 anys. Recordem que es tracta d’un servei de canguratge, adreçat a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 12 anys, que es presta diàriament a l’Espai Joan Moreira de Tortosa i els dissabtes al matí als cinc pobles (Bítem, Campredó, els Reguers, Jesús o Vinallop). Un servei adreçat a les famílies que necessiten un cangur per facilitar la conciliació laboral, personal i familiar. Jordi Jordan…

Per reservar plaça a Temps per a tu, s’ha de trucar al 689 52 63 56, enviar un correu a  tempsperatu@tortosa.cat, o bé adreçar-se directament al servei.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST