Junts per Tortosa s’oposa a l’increment de la tarifa d’aigües i manteniment dels comptadors

Escrit per el 3 d'abril de 2024

Junts per Tortosa s’ha oposat a l’increment de la tarifa de l’aigua que s’ha aprovat en el darrer consell d’administració de l’empresa Aigües Tortosa. Concretament es preveu un increment lineal de la tarifa de l’aigua del 7% i un augment variable pel manteniment dels comptadors de la telelectura, que oscil.larà entre el 32 i el 52%. Segons Junts, si es tenen en compte els dos increments, el del consum i el manteniment dels comptadors, una família amb un consum mitjà passarà a pagar un 11% més que al 2023. Meritxell Roigé, portaveu de Junts, ha assegurat que aquest augment és innecessari perquè l’empresa Aigües de Tortosa ha tancat els darrers exercicis en positiu. Roigé critica que el govern municipal amb aquest increment  ha prioritzat generar més beneficis a l’empresa per davant d’evitar incrementar la càrrega a les famílies…

Roigé també ha explicat que al 2022 l’empresa d’aigües ja va demanar aplicar un increment de la tarifa, però que ella com alcaldessa va rebutjar portar-lo al ple, considerant que no era necessari, ja que l’empresa havia tancat en positiu gràcies a nous clients com Kronospan. A més, la comissió de preus de Catalunya, ha emès un informe on rebutja que la pujada del 2022 s’aprovés per silenci administratiu positiu….

 Aquest increment que es va aprovar al Consell d’Administració amb els vots a favor de Movem-PSC i ERC i el vot en contra de Junts per Tortosa (la CUP no es va presentar al Consell) haurà de ser ratificat pel ple, on Junts per Tortosa mantindrà el seu vot en contra. Junts es pregunta si la CUP donarà de nou un xec en blanc a l’increment de preus de la tarifa de l’aigua com ja va fer amb la pujada d’impostos.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Junts per Tortosa s’ha oposat a l’increment de la tarifa de l’aigua que s’ha aprovat en el darrer consell d’administració de l’empresa Aigües Tortosa. Concretament es preveu un increment lineal de la tarifa de l’aigua del 7% i un augment variable pel manteniment dels comptadors de la telelectura, que oscil.larà entre el 32 i el 52%. Segons Junts, si es tenen en compte els dos increments, el del consum i el manteniment dels comptadors, una família amb un consum mitjà passarà a pagar un 11% més que al 2023. Meritxell Roigé, portaveu de Junts, ha assegurat que aquest augment és innecessari perquè l’empresa Aigües de Tortosa ha tancat els darrers exercicis en positiu. Roigé critica que el govern municipal amb aquest increment  ha prioritzat generar més beneficis a l’empresa per davant d’evitar incrementar la càrrega a les famílies…

Roigé també ha explicat que al 2022 l’empresa d’aigües ja va demanar aplicar un increment de la tarifa, però que ella com alcaldessa va rebutjar portar-lo al ple, considerant que no era necessari, ja que l’empresa havia tancat en positiu gràcies a nous clients com Kronospan. A més, la comissió de preus de Catalunya, ha emès un informe on rebutja que la pujada del 2022 s’aprovés per silenci administratiu positiu….

 Aquest increment que es va aprovar al Consell d’Administració amb els vots a favor de Movem-PSC i ERC i el vot en contra de Junts per Tortosa (la CUP no es va presentar al Consell) haurà de ser ratificat pel ple, on Junts per Tortosa mantindrà el seu vot en contra. Junts es pregunta si la CUP donarà de nou un xec en blanc a l’increment de preus de la tarifa de l’aigua com ja va fer amb la pujada d’impostos.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST