Tortosa estima que disposarà de 360.000 euros de romanent pel 2024 enfront dels 2,5 milions de l’any passat

Escrit per el 3 d'abril de 2024

L’Ajuntament de Tortosa ha tancat el pressupost de 2023 amb un romanent de tresoreria per a despeses generals de 2,6 milions d’euros, que després d’atendre els compromisos de despesa adquirits durant el 2023 es reduirà a 360.000 euros, segons les previsions. El govern municipal assegura que serà un 85% inferior al del 2022. Les despeses que l’Ajuntament finançarà amb el romanent de tresoreria i que són compromisos adquirits durant el 2023, inclouen, entre altres, el pagament de factures de Gestió Energètica de Tortosa per un import superior als 600.000 euros i d’Acciona de 150.000 euros.

Per tant, segons apunta l’executiu, es tracta d’ un romanent de tresoreria molt inferior al que es va obtenir en la liquidació del pressupost de 2022, que va ser de 4,9 milions d’euros i quan després de finançar els compromisos adquirits amb incorporació de romanent va quedar disponible un romanent de tresoreria per a despeses generals de 2,5 milions d’euros.  

La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha remarcat que el romanent de tresoreria demostra la bona gestió que es va fer en el mandat anterior i ha retret al govern de MovemPSC i ERC que vulgui rebaixar el resultat del romanent descomptant les despeses com a forma per justificar l’increment d’impostos…

L’Ajuntament donarà compte de la liquidació del pressupost de 2023 en el pròxim ple ordinari que tindrà lloc el 8 d’abril.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa ha tancat el pressupost de 2023 amb un romanent de tresoreria per a despeses generals de 2,6 milions d’euros, que després d’atendre els compromisos de despesa adquirits durant el 2023 es reduirà a 360.000 euros, segons les previsions. El govern municipal assegura que serà un 85% inferior al del 2022. Les despeses que l’Ajuntament finançarà amb el romanent de tresoreria i que són compromisos adquirits durant el 2023, inclouen, entre altres, el pagament de factures de Gestió Energètica de Tortosa per un import superior als 600.000 euros i d’Acciona de 150.000 euros.

Per tant, segons apunta l’executiu, es tracta d’ un romanent de tresoreria molt inferior al que es va obtenir en la liquidació del pressupost de 2022, que va ser de 4,9 milions d’euros i quan després de finançar els compromisos adquirits amb incorporació de romanent va quedar disponible un romanent de tresoreria per a despeses generals de 2,5 milions d’euros.  

La portaveu de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha remarcat que el romanent de tresoreria demostra la bona gestió que es va fer en el mandat anterior i ha retret al govern de MovemPSC i ERC que vulgui rebaixar el resultat del romanent descomptant les despeses com a forma per justificar l’increment d’impostos…

L’Ajuntament donarà compte de la liquidació del pressupost de 2023 en el pròxim ple ordinari que tindrà lloc el 8 d’abril.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST