Tortosa se suma al Dia Mundial de l’Activitat Física per promoure hàbits de vida activa entre la ciutadania

Escrit per el 3 d'abril de 2024

Durant les pròximes dos setmanes els escolars de Tortosa gaudiran de diverses activitats que pretenen potenciar la pràctica de l’esport i l’activitat física, així com tallers per evitar el sedentarisme i promoure els hàbits de vida saludable. 

La iniciativa s’emmarca en el Dia Mundial de l’activitat Física que se celebra el pròxim 6 d’abril i enguany té el lema “Mou-te, i viu feliç”. Durant els pròxims dies l’alumnat de cinquè de primària de les escoles del municipi participarà en un taller organitzat conjuntament amb els equips de pediatria i infermeria de CatSalut i els tècnics esportius del Complex Win. 

La infermera i referent territorial del programa Salut i Escola, Sònia Ponce, ha explicat que el taller pretén conscienciar l’alumnat de la importància de fer exercici.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana 150-300 minuts d’activitat física d’intensitat moderada a la setmana en persones adultes i gent gran i un mínim de

60 minuts cada dia en infants i adolescents. En aquesta línia, el regidor d’Educació i Esports, Víctor Grau, destaca que l’esport és una eina transversal que permet relacionar la pràctica de l’esport amb uns hàbits de vida saludables. 

Les activitats culminaran el dissabte 13 d’abril en una caminada comunitària que portarà el lema “Mou-te i viu feliç a Tortosa”, una caminada oberta a tota la ciutadania que sortirà a les 10 del matí del pavelló firal i que farà un recorregut de 4,5 per tota la ciutat fins arribar al Parc Municipal Teodor González. També hi haurà un circuit més curt de 2,5km

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Durant les pròximes dos setmanes els escolars de Tortosa gaudiran de diverses activitats que pretenen potenciar la pràctica de l’esport i l’activitat física, així com tallers per evitar el sedentarisme i promoure els hàbits de vida saludable. 

La iniciativa s’emmarca en el Dia Mundial de l’activitat Física que se celebra el pròxim 6 d’abril i enguany té el lema “Mou-te, i viu feliç”. Durant els pròxims dies l’alumnat de cinquè de primària de les escoles del municipi participarà en un taller organitzat conjuntament amb els equips de pediatria i infermeria de CatSalut i els tècnics esportius del Complex Win. 

La infermera i referent territorial del programa Salut i Escola, Sònia Ponce, ha explicat que el taller pretén conscienciar l’alumnat de la importància de fer exercici.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana 150-300 minuts d’activitat física d’intensitat moderada a la setmana en persones adultes i gent gran i un mínim de

60 minuts cada dia en infants i adolescents. En aquesta línia, el regidor d’Educació i Esports, Víctor Grau, destaca que l’esport és una eina transversal que permet relacionar la pràctica de l’esport amb uns hàbits de vida saludables. 

Les activitats culminaran el dissabte 13 d’abril en una caminada comunitària que portarà el lema “Mou-te i viu feliç a Tortosa”, una caminada oberta a tota la ciutadania que sortirà a les 10 del matí del pavelló firal i que farà un recorregut de 4,5 per tota la ciutat fins arribar al Parc Municipal Teodor González. També hi haurà un circuit més curt de 2,5km

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST