Arturo Gaya posa veu i música a la nova i vella poesia

Escrit per el 4 d'abril de 2024

El cantautor tortosí Arturo Gaya es presenta aquest diumenge 7 d’abril al festival Barnasants amb la seua proposta ‘Paraules urgents’, un concert plenament dedicat a la poesia amb versos d’autors d’avui i d’ahir, musicats en la major part per ell mateix. Acompanyat pel seu guitarrista i arranjador Sergi Trenzano i dels cors d’Anna Arques i Maria Elena Maureso, Gaya oferirà un recital descobert i proper, en el que cantarà a grans referents contemporanis, tant de les Terres de l’Ebre com d’arreu de Catalunya i el País Valencià. 

En el programa hi figuren poemes de Gerard Vergés, Zoraida Burgos, Salvador Espriu i Enric Casasses, sense oblidar Joan Salvat Papasseit i Vicent Andrés Estellés, que enguany compleixen centenaris.

 També hi haurà els nous versos d’autors castellonencs com Manuel Dolz i Carles Renau, l’estrena d’un poema inèdit del tortosí Martí Poy i una pinzellada sobre el que serà el pròxim disc del cantautor, dedicat a la poesia d’Abu Bakr Al-turtuxí (segle XI) considerat la personalitat intel·lectual musulmana més rellevant nascuda a Catalunya. 

Arturo Gaya, que continua compaginant la seua cursa en solitari amb el treball que desenvolupa amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, dedica bona part dels seus projectes a musicar poemes i es manifesta seguidor dels camins oberts per cantautors que per a ell han estat referents, com Ramon Muntaner, Rafael Subirachs, Xavier Ribalta o Ovidi Montllor.

El concert d’Arturo Gaya començarà a les 19 hores a la sala Harlem Jazz Club de Barcelona i s’emmarca en la programació de Barnasants, festival de cançó d’autor.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El cantautor tortosí Arturo Gaya es presenta aquest diumenge 7 d’abril al festival Barnasants amb la seua proposta ‘Paraules urgents’, un concert plenament dedicat a la poesia amb versos d’autors d’avui i d’ahir, musicats en la major part per ell mateix. Acompanyat pel seu guitarrista i arranjador Sergi Trenzano i dels cors d’Anna Arques i Maria Elena Maureso, Gaya oferirà un recital descobert i proper, en el que cantarà a grans referents contemporanis, tant de les Terres de l’Ebre com d’arreu de Catalunya i el País Valencià. 

En el programa hi figuren poemes de Gerard Vergés, Zoraida Burgos, Salvador Espriu i Enric Casasses, sense oblidar Joan Salvat Papasseit i Vicent Andrés Estellés, que enguany compleixen centenaris.

 També hi haurà els nous versos d’autors castellonencs com Manuel Dolz i Carles Renau, l’estrena d’un poema inèdit del tortosí Martí Poy i una pinzellada sobre el que serà el pròxim disc del cantautor, dedicat a la poesia d’Abu Bakr Al-turtuxí (segle XI) considerat la personalitat intel·lectual musulmana més rellevant nascuda a Catalunya. 

Arturo Gaya, que continua compaginant la seua cursa en solitari amb el treball que desenvolupa amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, dedica bona part dels seus projectes a musicar poemes i es manifesta seguidor dels camins oberts per cantautors que per a ell han estat referents, com Ramon Muntaner, Rafael Subirachs, Xavier Ribalta o Ovidi Montllor.

El concert d’Arturo Gaya començarà a les 19 hores a la sala Harlem Jazz Club de Barcelona i s’emmarca en la programació de Barnasants, festival de cançó d’autor.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST