Els periodistes Susanna Cases i Josep Lluís Villa recullen els Premis Micro 2023

Escrit per el 8 d'abril de 2024

Els periodistes Susanna Cases i Josep Lluís Villa han recollit el Micro Obert i el Micro Daurat, en un acte celebrat aquest divendres a la seu de la Demarcació Terres de l’Ebre del Col.legi de Periodistes de Catalunya. El Micro Obert vol premiar les facilitats que posen institucions i persones als periodistes, perquè puguen desenvolupar la seua feina dia a dia. Concretament, en el cas de la cap de Comunicació de la delegació de govern a les Terres de l’Ebre, Susanna Cases, se li premia que «atén qualsevol consulta, facilita contactes, avança previsions i resol dubtes amb molta rapidesa i eficiència».

El Micro Daurat reconeix les trajectòries destacades de periodistes i comunicadors del territori. En aquest cas el guardó va recaure en un home de ràdio, que al llarg de la seua llarga trajectòria ha passat però, per tots els mitjans, i que es va mostrar visiblement emocionat, Josep Lluís Villa.

Tant Cases com Villa, van manifestar el seu agraïment «perquè és un guardó dels companys de la professió del nostre territori»….


Pel que fa al Micro Tancat, que vol ser un toc d’atenció per qui obstaculitza la tasca periodística, es va quedar sense recollir. Enguany se l’ha emportat el cap de premsa de Salut a les Terres de l’Ebre, Pol Benach, que va excusar la seua assistència per problemes d’agenda, tot i que a través d’una carta va mostrar la seua predisposició a trobar-se amb el col·lectiu de premsa del territori per a mirar de millorar la relació.

El president de la Demarcació, Josep Baubí, va explicar que “aquest acte vol fer col·legi”, ja que són els mateixos col·legiats i col·legiades qui escullen els candidats. I es va comprometre a continuar treballant pel Col·legi.

Els Micro Obert i Tancat són escollits en votació pels col·legiats i col·legiades de la Demarcació de Terres de l’Ebre, mentre que el Micro Daurat és potestat de la junta de govern d’aquesta Demarcació. El guardó consisteix en una ceràmica de l’artista local de reconegut prestigi internacional, Joan Panisello.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Els periodistes Susanna Cases i Josep Lluís Villa han recollit el Micro Obert i el Micro Daurat, en un acte celebrat aquest divendres a la seu de la Demarcació Terres de l’Ebre del Col.legi de Periodistes de Catalunya. El Micro Obert vol premiar les facilitats que posen institucions i persones als periodistes, perquè puguen desenvolupar la seua feina dia a dia. Concretament, en el cas de la cap de Comunicació de la delegació de govern a les Terres de l’Ebre, Susanna Cases, se li premia que «atén qualsevol consulta, facilita contactes, avança previsions i resol dubtes amb molta rapidesa i eficiència».

El Micro Daurat reconeix les trajectòries destacades de periodistes i comunicadors del territori. En aquest cas el guardó va recaure en un home de ràdio, que al llarg de la seua llarga trajectòria ha passat però, per tots els mitjans, i que es va mostrar visiblement emocionat, Josep Lluís Villa.

Tant Cases com Villa, van manifestar el seu agraïment «perquè és un guardó dels companys de la professió del nostre territori»….


Pel que fa al Micro Tancat, que vol ser un toc d’atenció per qui obstaculitza la tasca periodística, es va quedar sense recollir. Enguany se l’ha emportat el cap de premsa de Salut a les Terres de l’Ebre, Pol Benach, que va excusar la seua assistència per problemes d’agenda, tot i que a través d’una carta va mostrar la seua predisposició a trobar-se amb el col·lectiu de premsa del territori per a mirar de millorar la relació.

El president de la Demarcació, Josep Baubí, va explicar que “aquest acte vol fer col·legi”, ja que són els mateixos col·legiats i col·legiades qui escullen els candidats. I es va comprometre a continuar treballant pel Col·legi.

Els Micro Obert i Tancat són escollits en votació pels col·legiats i col·legiades de la Demarcació de Terres de l’Ebre, mentre que el Micro Daurat és potestat de la junta de govern d’aquesta Demarcació. El guardó consisteix en una ceràmica de l’artista local de reconegut prestigi internacional, Joan Panisello.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST