El COPATE impulsa les I Jornades Paisatge i vins de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre

Escrit per el 10 d'abril de 2024

El COPATE i el departament d’Acció Climàtica organitzaran les primeres Jornades Paisatge i vins a Terres de l’Ebre de la Reserva de la Biosfera. Les experiències programades inclouen  maridatge de vins amb productes de la biosfera combinat amb visites a espais naturals destacats. Es faran els dissabtes que queden del mes d’abril i el primer dissabte del mes de maig. Un total de 4 experiències que hi podran participar fins a 50 persones com a màxim en cadascuna. La primera es farà en un celler a Gandesa; la segona, entre oliveres mil·lenàries a Godall; la tercera a les muscleres del Delta; i l’última serà a Miravet. El president del COPATE, Ivan Garcia, ha explicat que aquestes jornades donen continuïtat a les Vetllades de la Biosfera que es van realitzar fa uns mesos, amb el mateix objectiu de promoure en aquest cas els actius paisatgístics del territori així com els productes agroalimentaris de la marca Reserva de la Biosfera…

Les entrades ja estan a la venda al web del COPATE i el preu és de 10 euros. L’import anirà destinat íntegrament al projecte Emma d’investigació del càncer de mama.

Les jornades Paisatge i vins a Terres de l’Ebre s’emmarquen en el projecte Sostebre, que compta amb una subvenció del departament d’Acció Climàtica de 693.000 euros, que prové dels Fons Next Generation.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El COPATE i el departament d’Acció Climàtica organitzaran les primeres Jornades Paisatge i vins a Terres de l’Ebre de la Reserva de la Biosfera. Les experiències programades inclouen  maridatge de vins amb productes de la biosfera combinat amb visites a espais naturals destacats. Es faran els dissabtes que queden del mes d’abril i el primer dissabte del mes de maig. Un total de 4 experiències que hi podran participar fins a 50 persones com a màxim en cadascuna. La primera es farà en un celler a Gandesa; la segona, entre oliveres mil·lenàries a Godall; la tercera a les muscleres del Delta; i l’última serà a Miravet. El president del COPATE, Ivan Garcia, ha explicat que aquestes jornades donen continuïtat a les Vetllades de la Biosfera que es van realitzar fa uns mesos, amb el mateix objectiu de promoure en aquest cas els actius paisatgístics del territori així com els productes agroalimentaris de la marca Reserva de la Biosfera…

Les entrades ja estan a la venda al web del COPATE i el preu és de 10 euros. L’import anirà destinat íntegrament al projecte Emma d’investigació del càncer de mama.

Les jornades Paisatge i vins a Terres de l’Ebre s’emmarquen en el projecte Sostebre, que compta amb una subvenció del departament d’Acció Climàtica de 693.000 euros, que prové dels Fons Next Generation.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST