Èxit de la Marató de Sang de Tortosa amb 651 donants

Escrit per el 15 d'abril de 2024

Èxit de la Marató de Donació de Sang que s’ha celebrat aquest divendres a Tortosa, organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Tarragona i Terres de l’Ebre. Un total de 651 persones es van apropar a la campanya que es feia a l’espai Joan Moreira, de les quals 515 van donar sang, 52 van donar plasma, 6 més dels que estaven programats i 8 persones es van registrar com a donants de medul.la òssea. En aquesta Marató, 117  persones van fer la seva han donat sang per primera vegada, moltes de les quals eren gent jove. Una dada rellevant per la importància de la necessitat que hi hagi relleu generacional, tal i com destaca dinamitzadora del Banc de Sang a les Terres de l’Ebre, Elisa Vallejo, que valora molt positivament la marató d’aquest 2024 a Tortosa i destaca l’increment de donacions que hi ha hagut respecte l’any passat…

Unes donacions que permetran incrementar les reserves del Banc de Sang, que estaven baixes després del període vacacional de Setmana Santa. 

Durant tota la jornada, més de 150 persones entre personal sanitari i voluntariat  van fer possible la marató organitzada pel Banc de Sang amb la col.laboració de l’Associació de donants de sang del Baix Ebre. També moltes empreses han col.laborat amb l’aportació de regals per als donants o de productes per al refrigeri. Elisa Vallejo ha agraït la col.laboració de tothom en aquesta setzena edició i recorda que el Banc de Sang continua obert els 

Un any més la Marató ha implicat moltes entitats de cultura popular que han amenitzat les 12 hores de donació de sang a l’exterior de l’Espai Moreira de Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Èxit de la Marató de Donació de Sang que s’ha celebrat aquest divendres a Tortosa, organitzada pel Banc de Sang i Teixits de Tarragona i Terres de l’Ebre. Un total de 651 persones es van apropar a la campanya que es feia a l’espai Joan Moreira, de les quals 515 van donar sang, 52 van donar plasma, 6 més dels que estaven programats i 8 persones es van registrar com a donants de medul.la òssea. En aquesta Marató, 117  persones van fer la seva han donat sang per primera vegada, moltes de les quals eren gent jove. Una dada rellevant per la importància de la necessitat que hi hagi relleu generacional, tal i com destaca dinamitzadora del Banc de Sang a les Terres de l’Ebre, Elisa Vallejo, que valora molt positivament la marató d’aquest 2024 a Tortosa i destaca l’increment de donacions que hi ha hagut respecte l’any passat…

Unes donacions que permetran incrementar les reserves del Banc de Sang, que estaven baixes després del període vacacional de Setmana Santa. 

Durant tota la jornada, més de 150 persones entre personal sanitari i voluntariat  van fer possible la marató organitzada pel Banc de Sang amb la col.laboració de l’Associació de donants de sang del Baix Ebre. També moltes empreses han col.laborat amb l’aportació de regals per als donants o de productes per al refrigeri. Elisa Vallejo ha agraït la col.laboració de tothom en aquesta setzena edició i recorda que el Banc de Sang continua obert els 

Un any més la Marató ha implicat moltes entitats de cultura popular que han amenitzat les 12 hores de donació de sang a l’exterior de l’Espai Moreira de Tortosa.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST