La 78a Fira Expo Ebre se centrarà en els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Escrit per el 16 d'abril de 2024

La Fira Expoebre girarà entorn els (ODS) Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. Uns ODS que es promouran entre els expositors i els visitants, tot i que estaran molt presents al Fòrum Econòmic de les Terres de l’Ebre que s’inclou a la fira. Expoebre s’allargarà enguany un dia més i obrirà portes el pròxim 1 de maig, fins el dia 5.

Respecte les xifres el pavelló està al 100% d’ocupació i es preveu que hi hagi 200 expositors entre la zona interior i exterior. Es mantenen els espais d’Ebre Ambient, EbreTech, Celebrem, Tast and Fashion, l’automoció i el Parc de la Fira amb activitats eqüestres i atraccions. Tots ells amb la sostenibilitat com a fil conductor i, en alguns d’ells les noves tecnologies, la ciberseguretat i la intel·ligència artificial prenen el protagonisme amb la mostra del projecte Life Turbines d’Aigües Tortosa que potencia l’energia hidroelèctrica, les demostracions d’ús d’un dron amfibi o tallers d’educació ambiental.

La vessant d’oci es manté a l’exterior amb l’espai Taste & Fashion amb mercat d’artesania, food trucks i concerts. Destaca el concert de Pepet i Marieta el dimecres a les 21h, el de Los Inhumanos el divendres 3 de maig a les 21.30h i la cloenda diumenge amb el grup tortosí Elma a les 20h. La programació també inclou actuacions musicals amb grups de versions locals, discjòqueis del territori i un grup tribut a Queen.

L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, destaca que aquesta edició situa Tortosa com a capital referent en sostenibilitat al sud del país.

La regidora de Fires, Sònia Rupérez, destaca la importància d’acollir el Fòrum econòmic per abordar qüestions relacionades amb els ODS i que comptaran amb ponències d’experts de renom internacional i taules rodones.

D’altra banda, Expoebre rebrà una subvenció de 100.000 euros per part de la Diputació de Tarragona. El vicepresident de l’ens Enric Adell, detalla que l’aposta de l’Agenda 2030 s’alinea en les polítiques estratègiques de la Diputació.

L’entrada serà gratuïta i l’horari serà de les 10.30 fins a les 14.00 i de les 16.30 fins a les 21.00. A partir d’aquesta hora quedarà obert l’exterior del recinte firal i fins la mitjanit aproximadament. Per tal accedir a la fira hi haurà dos trens dos itineraris diferenciats durant l’horari de la fira.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Fira Expoebre girarà entorn els (ODS) Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. Uns ODS que es promouran entre els expositors i els visitants, tot i que estaran molt presents al Fòrum Econòmic de les Terres de l’Ebre que s’inclou a la fira. Expoebre s’allargarà enguany un dia més i obrirà portes el pròxim 1 de maig, fins el dia 5.

Respecte les xifres el pavelló està al 100% d’ocupació i es preveu que hi hagi 200 expositors entre la zona interior i exterior. Es mantenen els espais d’Ebre Ambient, EbreTech, Celebrem, Tast and Fashion, l’automoció i el Parc de la Fira amb activitats eqüestres i atraccions. Tots ells amb la sostenibilitat com a fil conductor i, en alguns d’ells les noves tecnologies, la ciberseguretat i la intel·ligència artificial prenen el protagonisme amb la mostra del projecte Life Turbines d’Aigües Tortosa que potencia l’energia hidroelèctrica, les demostracions d’ús d’un dron amfibi o tallers d’educació ambiental.

La vessant d’oci es manté a l’exterior amb l’espai Taste & Fashion amb mercat d’artesania, food trucks i concerts. Destaca el concert de Pepet i Marieta el dimecres a les 21h, el de Los Inhumanos el divendres 3 de maig a les 21.30h i la cloenda diumenge amb el grup tortosí Elma a les 20h. La programació també inclou actuacions musicals amb grups de versions locals, discjòqueis del territori i un grup tribut a Queen.

L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, destaca que aquesta edició situa Tortosa com a capital referent en sostenibilitat al sud del país.

La regidora de Fires, Sònia Rupérez, destaca la importància d’acollir el Fòrum econòmic per abordar qüestions relacionades amb els ODS i que comptaran amb ponències d’experts de renom internacional i taules rodones.

D’altra banda, Expoebre rebrà una subvenció de 100.000 euros per part de la Diputació de Tarragona. El vicepresident de l’ens Enric Adell, detalla que l’aposta de l’Agenda 2030 s’alinea en les polítiques estratègiques de la Diputació.

L’entrada serà gratuïta i l’horari serà de les 10.30 fins a les 14.00 i de les 16.30 fins a les 21.00. A partir d’aquesta hora quedarà obert l’exterior del recinte firal i fins la mitjanit aproximadament. Per tal accedir a la fira hi haurà dos trens dos itineraris diferenciats durant l’horari de la fira.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST