La ciutat històrica de Tortosa, inclosa al pla pilot del projecte ‘Barris amb futur’ de la Generalitat

Escrit per el 16 d'abril de 2024

La ciutat històrica de Tortosa i el barri de la Vila d’Amposta seran dos dels 20 barris de Catalunya on es desplegarà la fase pilot del pla ‘Barris amb futur’,  aprovat pel Govern el passat mes d’octubre i que té per objectiu intervenir amb polítiques socials i urbanes en zones del territori considerades d’especial complexitat. El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha presentat el pla en unes jornades celebrades aquest dilluns per explicar el projecte. L’objectiu és revertir la pobresa severa i segons Campuzano, el pla posa el focus en la intervenció comunitària i la capacitat d’organització de les diferents administracions….

Preguntat per si el programa es podrà desplegar si les eleccions del 12-M porten un canvi de govern de la Generalitat, Campuzano ha defensat que el projecte té el “suficient consens de país” perquè “passi el que passi” es mantingui.

Els barris inclosos en aquest pla pilot s’han escollit d’acord amb criteris quantitatius -amb indicadors com ara població migrant amb renda baixa-mitjana, població amb estudis baixos, joves sense estudis, població ocupada, renda mitjana per persona i treball de baixa qualificació- i criteris qualitatius basats en la capacitat de resposta del territori tant des de l’àmbit institucional com des de l’acció comunitària.

El Pla pilot es desenvoluparà a partir d’ara i fins al mes de juny. L’Alcalde de Tortosa explicarà avui en roda de premsa més detalls del que suposarà la inclusió del nucli històric de Tortosa en aquest pla pilot. Recordem que ja va beneficiar-se  de les subvencions del Pla de Barris de la Generalitat, l’any 2004.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La ciutat històrica de Tortosa i el barri de la Vila d’Amposta seran dos dels 20 barris de Catalunya on es desplegarà la fase pilot del pla ‘Barris amb futur’,  aprovat pel Govern el passat mes d’octubre i que té per objectiu intervenir amb polítiques socials i urbanes en zones del territori considerades d’especial complexitat. El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha presentat el pla en unes jornades celebrades aquest dilluns per explicar el projecte. L’objectiu és revertir la pobresa severa i segons Campuzano, el pla posa el focus en la intervenció comunitària i la capacitat d’organització de les diferents administracions….

Preguntat per si el programa es podrà desplegar si les eleccions del 12-M porten un canvi de govern de la Generalitat, Campuzano ha defensat que el projecte té el “suficient consens de país” perquè “passi el que passi” es mantingui.

Els barris inclosos en aquest pla pilot s’han escollit d’acord amb criteris quantitatius -amb indicadors com ara població migrant amb renda baixa-mitjana, població amb estudis baixos, joves sense estudis, població ocupada, renda mitjana per persona i treball de baixa qualificació- i criteris qualitatius basats en la capacitat de resposta del territori tant des de l’àmbit institucional com des de l’acció comunitària.

El Pla pilot es desenvoluparà a partir d’ara i fins al mes de juny. L’Alcalde de Tortosa explicarà avui en roda de premsa més detalls del que suposarà la inclusió del nucli històric de Tortosa en aquest pla pilot. Recordem que ja va beneficiar-se  de les subvencions del Pla de Barris de la Generalitat, l’any 2004.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST