Educació amplia l’oferta de Formació Professional amb un Grau Bàsic i un Cicle de prevenció de riscos professionals a Tortosa

Escrit per el 17 d'abril de 2024

L’oferta de la Formació Professional (FP) a les Terres de l’Ebre per al curs 2024/2025 inclourà cinc nous cicles. Un de grau bàsic a Tortosa, un de grau mitjà d’elaboració de productes alimentaris a Amposta (Institut Montsià), i tres de grau superior. Es tracta del cicle de sistemes electrotècnics i automatitzats a Amposta (Institut Montsià), una demanda del sector industrial, així com el de prevenció de riscos professionals a Tortosa (Institut de l’Ebre), molt demandat pels empresaris. També s’impartirà un grau superior de sistemes informàtics en xarxa a Móra d’Ebre (Institut Julio Antonio), que donarà continuïtat al cicle mitjà que es fa i evitarà que els joves marxin a estudiar a Tarragona. La directora dels serveis territorials d’Educació, Montse Perelló, ha assegurat que l’oferta de la FP ha de permetre retenir talent al territori…

Pel que fa al primer cicle de grau bàsic  que s’impartirà a l’Institut Despuig de Tortosa, el primer a la ciutat,  va adreçat a menors de 16 anys i permet graduar-se paral.lelament en ESO i dona accés a un grau mitjà d’FP, tal i com explica la directora dels serveis territorials d’Educació, Montse Perelló…

La nova oferta formativa suposa un creixement també de les famílies professionals d’estudis de Comerç i Màrqueting, Informàtica i Comunicació, Indústries alimentàries, Electricitat i Electrònica, o Instal·lació i Manteniment. De fet, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, ha posat en valor la importància de formar perfils professionals demandats per les empreses i ha destacat que de 24 famílies professionals, ja s’imparteixen cicles d’una vintena a les Terres de l’ebre…

Les sol·licituds per cursar un cicle mitjà o superior l’any vinent s’han de presentar entre el 24 i el 30 de maig i les matrícules s’assignaran automàticament al juliol. La gestió de vacants es farà al mes de setembre.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’oferta de la Formació Professional (FP) a les Terres de l’Ebre per al curs 2024/2025 inclourà cinc nous cicles. Un de grau bàsic a Tortosa, un de grau mitjà d’elaboració de productes alimentaris a Amposta (Institut Montsià), i tres de grau superior. Es tracta del cicle de sistemes electrotècnics i automatitzats a Amposta (Institut Montsià), una demanda del sector industrial, així com el de prevenció de riscos professionals a Tortosa (Institut de l’Ebre), molt demandat pels empresaris. També s’impartirà un grau superior de sistemes informàtics en xarxa a Móra d’Ebre (Institut Julio Antonio), que donarà continuïtat al cicle mitjà que es fa i evitarà que els joves marxin a estudiar a Tarragona. La directora dels serveis territorials d’Educació, Montse Perelló, ha assegurat que l’oferta de la FP ha de permetre retenir talent al territori…

Pel que fa al primer cicle de grau bàsic  que s’impartirà a l’Institut Despuig de Tortosa, el primer a la ciutat,  va adreçat a menors de 16 anys i permet graduar-se paral.lelament en ESO i dona accés a un grau mitjà d’FP, tal i com explica la directora dels serveis territorials d’Educació, Montse Perelló…

La nova oferta formativa suposa un creixement també de les famílies professionals d’estudis de Comerç i Màrqueting, Informàtica i Comunicació, Indústries alimentàries, Electricitat i Electrònica, o Instal·lació i Manteniment. De fet, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, ha posat en valor la importància de formar perfils professionals demandats per les empreses i ha destacat que de 24 famílies professionals, ja s’imparteixen cicles d’una vintena a les Terres de l’ebre…

Les sol·licituds per cursar un cicle mitjà o superior l’any vinent s’han de presentar entre el 24 i el 30 de maig i les matrícules s’assignaran automàticament al juliol. La gestió de vacants es farà al mes de setembre.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST