Els professionals de la Salut de les Terres de l’Ebre exigeixen ‘fets i no promeses’ en el projecte del nou Hospital de les Terres de l’Ebre

Escrit per el 18 d'abril de 2024

Els professionals de la salut de les Terres de l’Ebre demanen al Govern de la Generalitat més concrecions en el projecte del nous hospital de les Terres de l’Ebre. A través d’un manifest, els col.legis de metges, d’infermeria i de treballadors socials, asseguren que és hora de passar de les promeses als fets perquè la construcció del nou centre hospitalari és una necessitat urgent per a la salut al territori. Consideren que ja fa massa anys que es parla del projecte i que encara no hi ha ni un solar definit per a construir-lo. Mercè Carbó, secretària de la delegació de Terres de l’Ebre del Col·legi Oficial de Treball Social….

Per la seva banda, el vicepresident del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Pere Genaró, ha denunciat el retard en la posta en marxa a Tortosa d’una unitat docent de Medicina de la URV, que estaria vinculada a la Facultat de Medicina de Reus… 

Els professionals de la Salut també han reclamat formar part de la Taula per l’Impuls del nou Hospital, formada per insitucions, agents econòmics, la URV i la plataforma ciutadana per un nou Hospital. El secretari del Col.legi oficial d’Infermeres i infermers de Tarragona, Gerard Mora, assegura que els professionals de la salut són qui coneixen de primera mà les necessitats de la ciutadania…

Des de la Plataforma per un nou hospital han agraït la implicació dels col.legis professionals de l’àmbit de la salut en la reclamació del nou Hospital. Sisco Lahosa…

D’altra banda, la `plataforma per un nou hospital de les Terres de l’Ebre mantindrà una reunió el proper dilluns 22 d’abril amb representants de totes les forces polítiques que concórren a les eleccions al Parlament del proper 12 de maig.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Els professionals de la salut de les Terres de l’Ebre demanen al Govern de la Generalitat més concrecions en el projecte del nous hospital de les Terres de l’Ebre. A través d’un manifest, els col.legis de metges, d’infermeria i de treballadors socials, asseguren que és hora de passar de les promeses als fets perquè la construcció del nou centre hospitalari és una necessitat urgent per a la salut al territori. Consideren que ja fa massa anys que es parla del projecte i que encara no hi ha ni un solar definit per a construir-lo. Mercè Carbó, secretària de la delegació de Terres de l’Ebre del Col·legi Oficial de Treball Social….

Per la seva banda, el vicepresident del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Pere Genaró, ha denunciat el retard en la posta en marxa a Tortosa d’una unitat docent de Medicina de la URV, que estaria vinculada a la Facultat de Medicina de Reus… 

Els professionals de la Salut també han reclamat formar part de la Taula per l’Impuls del nou Hospital, formada per insitucions, agents econòmics, la URV i la plataforma ciutadana per un nou Hospital. El secretari del Col.legi oficial d’Infermeres i infermers de Tarragona, Gerard Mora, assegura que els professionals de la salut són qui coneixen de primera mà les necessitats de la ciutadania…

Des de la Plataforma per un nou hospital han agraït la implicació dels col.legis professionals de l’àmbit de la salut en la reclamació del nou Hospital. Sisco Lahosa…

D’altra banda, la `plataforma per un nou hospital de les Terres de l’Ebre mantindrà una reunió el proper dilluns 22 d’abril amb representants de totes les forces polítiques que concórren a les eleccions al Parlament del proper 12 de maig.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST