La Catedral de Tortosa ja té la seva audioguia

Escrit per el 25 d'abril de 2024

La catedral de Tortosa ja té la seua primera guia interactiva per a telèfons intel·ligents. L’aplicació Visita Catedral de Tortosa, oferirà als visitants una experiència immersiva i enriquidora en el seu recorregut per conèixer esta joia del patrimoni català.Ha estat desenvolupada per l’empresa JG Delval, autora també de les guies interactives oficials per a dispositius de les catedrals de Toledo i Burgos. Segons el degà del Capítol de la Catedral, Víctor Cardona, assegura que l ‘objectiu de l’aplicació és “facilitar el coneixement de la catedral i que es dona resposta a una demanda de la ciutadania…

Una de les característiques més destacables d’aquesta aplicació és la seua interfície moderna i intuitiva, que permet als usuaris navegar fàcilment a través dels diversos continguts i funcionalitats. A través de l’aplicació es pot visitar l’Exposició Permanent, l’interior de la Catedral, la Capella Major o la geovisita a través d’un mapa interactiu.El creador de l’audioguia, Julio González destaca que és una eina molt intuïtiva i fàcil d’usar, a la vegada que remarca que la de la Catedral de Tortosa és una de les apliacions més avançades…

L’audioguia ofereix una visió concisa i completa de la història, l’art i l’arquitectura dels principals punts d’interès de la catedral. A més, el mapa interactiu permet als usuaris explorar de manera virtual i amb realitat augmentada tots els racons i detalls de la seu tortosina i descobrir la seva importància històrica i artística.

El bisbe de Tortosa, Sergi Gordo, ha destacat que l’audioguia farà més propera i pedagògica la visita a la catedral…

L’aplicació Visita Catedral de Tortosa es podrà descarregar a partir de l’1 de maig des de l’App Store o des de Google Play i és totalment gratuïta. Estarà disponible en català i en castellà. Tot i això, des del bisbat no descarten ampliar els idiomes a anglès, francès i alemany pròximament.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La catedral de Tortosa ja té la seua primera guia interactiva per a telèfons intel·ligents. L’aplicació Visita Catedral de Tortosa, oferirà als visitants una experiència immersiva i enriquidora en el seu recorregut per conèixer esta joia del patrimoni català.Ha estat desenvolupada per l’empresa JG Delval, autora també de les guies interactives oficials per a dispositius de les catedrals de Toledo i Burgos. Segons el degà del Capítol de la Catedral, Víctor Cardona, assegura que l ‘objectiu de l’aplicació és “facilitar el coneixement de la catedral i que es dona resposta a una demanda de la ciutadania…

Una de les característiques més destacables d’aquesta aplicació és la seua interfície moderna i intuitiva, que permet als usuaris navegar fàcilment a través dels diversos continguts i funcionalitats. A través de l’aplicació es pot visitar l’Exposició Permanent, l’interior de la Catedral, la Capella Major o la geovisita a través d’un mapa interactiu.El creador de l’audioguia, Julio González destaca que és una eina molt intuïtiva i fàcil d’usar, a la vegada que remarca que la de la Catedral de Tortosa és una de les apliacions més avançades…

L’audioguia ofereix una visió concisa i completa de la història, l’art i l’arquitectura dels principals punts d’interès de la catedral. A més, el mapa interactiu permet als usuaris explorar de manera virtual i amb realitat augmentada tots els racons i detalls de la seu tortosina i descobrir la seva importància històrica i artística.

El bisbe de Tortosa, Sergi Gordo, ha destacat que l’audioguia farà més propera i pedagògica la visita a la catedral…

L’aplicació Visita Catedral de Tortosa es podrà descarregar a partir de l’1 de maig des de l’App Store o des de Google Play i és totalment gratuïta. Estarà disponible en català i en castellà. Tot i això, des del bisbat no descarten ampliar els idiomes a anglès, francès i alemany pròximament.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST