Èxit de la Diada de Sant Jordi a Tortosa malgrat el vent i el fred

Escrit per el 25 d'abril de 2024

El vent i el fred no van aconseguir deslluir la  diada de Sant Jordi a Tortosa. Durant tota la jornada, una multitud de gent va passejar pels carrers del centre de la ciutat on es concentraven la cinquantena de parades de llibres, roses, artesania i entitats. Des de les llibreries de Tortosa  han fet un balanç positiu d’aquest Sant Jordi, que tornava a ser dia feiner des de la pandèmia. La responsable de la llibreria La 2 de Viladrich, Ester Galindo, confirma que s’han incrementat lleugerament les vendes de llibres respecte de l’any passat i la xifra s’acosta a les registrades al Sant Jordis abans de la pandèmia…

I pel que fa als títols més venuts en literatura ebrenca, com ja es preveia a Tortosa, han el llibre amb fotografies del retratiste del Rastre Antonio Roca ‘Tortosa en color’, de Marina Pallàs, Roc Salvadó i Quimo Panisello i la novela històrica La numero 25’ de Bernat Navarro. Mentre que en literatura catalana, els títols més venuts han estat en la línea general del pais, tal i com confirma Ester Galindo…

Bernat Navarro es mostrava aclaparat per la bona acollida que ha tingut la seva primera novela i assegura que ha viscut un dels Sant Jordis més especials de la seva vida…

Durant tota la Diada una cinquantena d’escriptors i escriptores tortosins i ebrencs van signar les seves novetats literàries a la parada de la Biblioteca Marcel.lí Domingo de Tortosa, que enguany estrenava ubicació a la plaça de l’Àngel.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El vent i el fred no van aconseguir deslluir la  diada de Sant Jordi a Tortosa. Durant tota la jornada, una multitud de gent va passejar pels carrers del centre de la ciutat on es concentraven la cinquantena de parades de llibres, roses, artesania i entitats. Des de les llibreries de Tortosa  han fet un balanç positiu d’aquest Sant Jordi, que tornava a ser dia feiner des de la pandèmia. La responsable de la llibreria La 2 de Viladrich, Ester Galindo, confirma que s’han incrementat lleugerament les vendes de llibres respecte de l’any passat i la xifra s’acosta a les registrades al Sant Jordis abans de la pandèmia…

I pel que fa als títols més venuts en literatura ebrenca, com ja es preveia a Tortosa, han el llibre amb fotografies del retratiste del Rastre Antonio Roca ‘Tortosa en color’, de Marina Pallàs, Roc Salvadó i Quimo Panisello i la novela històrica La numero 25’ de Bernat Navarro. Mentre que en literatura catalana, els títols més venuts han estat en la línea general del pais, tal i com confirma Ester Galindo…

Bernat Navarro es mostrava aclaparat per la bona acollida que ha tingut la seva primera novela i assegura que ha viscut un dels Sant Jordis més especials de la seva vida…

Durant tota la Diada una cinquantena d’escriptors i escriptores tortosins i ebrencs van signar les seves novetats literàries a la parada de la Biblioteca Marcel.lí Domingo de Tortosa, que enguany estrenava ubicació a la plaça de l’Àngel.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST