Les persones amb mobilitat reduïda ja poden treure’s el carnet de conduir a les Terres de l’Ebre

Escrit per el 30 d'abril de 2024

L’Associació per la inclusió de les persones amb Discapacitat de l’Ebre, ASSIDE i l’autoescola Montesó Formació & Autoescoles han  presentat el primer vehicle adaptat d’una autoescola a les Terres de l’Ebre. Aquesta era una antiga demanda del col.lectiu de les persones amb mobilitat reduïda del territori. Fins ara s’havien de desplaçar fins a Tarragona com a molt aprop per fer les pràctiques i treure’s el carnet de conduir. La secretària d’ASSIDE, Paquita Gomis, s’ha mostrat emocionada per haver aconseguit aquesta fita que permetrà a les persones amb mobilitat reduïda del terriotri ser més independents…

El projecte es va gestar ara fa dos anys entre ASSIDE i l’Autoescola Montesó de Tortosa. Amb l’adquisició del primer vehicle adaptat de les Terres de l’Ebre, l’autoescola ha volgut apostar per la responsabilitat social i fer costat al col.lectiu de persones amb mobilitat reduïda del territori. Carlos Montesó director de l’autoescola

L’autoescola Montesó disposa d’un vehicle elèctric i adaptat molt versàtil ja que podrà ser conduït per un ampli col.lectiu de persones amb mobilitat reduïda diversa. Des de conductors amb falta de mobilitat total o parcial en extremitats inferiors, amb l’accelerador i el fre de lleva; com per persones que hagin perdut o tinguin incapacitat en la cama esquerra, amb l’inversor de l’acceleradorm, un pedal situat al costat esquerra; o fins i tot conductors amb falta de funcionalitat en alguna de les extremitats superiors,  amb el satèl.lit multifunció. Carlos Montesó…

Durant l’Expo Ebre tothom podrà provar el vehicle i veure les adaptacions que s’hi han fet.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Associació per la inclusió de les persones amb Discapacitat de l’Ebre, ASSIDE i l’autoescola Montesó Formació & Autoescoles han  presentat el primer vehicle adaptat d’una autoescola a les Terres de l’Ebre. Aquesta era una antiga demanda del col.lectiu de les persones amb mobilitat reduïda del territori. Fins ara s’havien de desplaçar fins a Tarragona com a molt aprop per fer les pràctiques i treure’s el carnet de conduir. La secretària d’ASSIDE, Paquita Gomis, s’ha mostrat emocionada per haver aconseguit aquesta fita que permetrà a les persones amb mobilitat reduïda del terriotri ser més independents…

El projecte es va gestar ara fa dos anys entre ASSIDE i l’Autoescola Montesó de Tortosa. Amb l’adquisició del primer vehicle adaptat de les Terres de l’Ebre, l’autoescola ha volgut apostar per la responsabilitat social i fer costat al col.lectiu de persones amb mobilitat reduïda del territori. Carlos Montesó director de l’autoescola

L’autoescola Montesó disposa d’un vehicle elèctric i adaptat molt versàtil ja que podrà ser conduït per un ampli col.lectiu de persones amb mobilitat reduïda diversa. Des de conductors amb falta de mobilitat total o parcial en extremitats inferiors, amb l’accelerador i el fre de lleva; com per persones que hagin perdut o tinguin incapacitat en la cama esquerra, amb l’inversor de l’acceleradorm, un pedal situat al costat esquerra; o fins i tot conductors amb falta de funcionalitat en alguna de les extremitats superiors,  amb el satèl.lit multifunció. Carlos Montesó…

Durant l’Expo Ebre tothom podrà provar el vehicle i veure les adaptacions que s’hi han fet.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST