Educació aprova la subvenció d’1,5 milions d’euros per a obrir dues llars d’infants municipals a Tortosa

Escrit per el 7 de maig de 2024

El departament d’Educació ha fet pública aquest dilluns la resolució de concessió corresponent al cinquè període de sol·licituds de subvencions als ens locals pel finançament d’infraestructures, equipament i funcionament de les noves places del primer cicle d’educació infantil en centres públics. Una resolució que inclou la concessió d’una subvenció de poc més de 754.000 euros tan per a llar de Ferreries com per la llar del Temple. Cadascuna de les llars d’infants municipals disposarà de 74 places. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha destacat que és l’import màxim subvencionable i ho ha qualificat de molt bona notícia per a la ciutat…

En el cas de la llar d’infants de Ferreries, que s’emplaçarà al carrer Joan Sebastià Elcano, es preveu construir una edificació de planta baixa, amb una superfície de 367,85 metres quadrats, amb un pressupost total de 748.480 euros, desglossat en dues fases, la primera de les quals amb un import de 713.035 euros. Quant a la llar d’infants del Temple es situarà al carrer Ferran d’Aragó-avinguda del Canal, on es farà una edificació de planta baixa amb una superfície construïda de 368 metres quadrats. En aquest cas, el pressupost és de 795.000 euros; en una primera fase seran gairebé 760.000 euros i la segona fase seran 35.400 euros. Tots dos projectes constructius es troben en fase d’exposició pública i ara que ja s’ha aprovat la subvenció, l’Ajuntament iniciarà el procés de licitació de l’obra amb la previsió d’iniciar les obres enguany i que les llars entren en funcionament el 2025.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El departament d’Educació ha fet pública aquest dilluns la resolució de concessió corresponent al cinquè període de sol·licituds de subvencions als ens locals pel finançament d’infraestructures, equipament i funcionament de les noves places del primer cicle d’educació infantil en centres públics. Una resolució que inclou la concessió d’una subvenció de poc més de 754.000 euros tan per a llar de Ferreries com per la llar del Temple. Cadascuna de les llars d’infants municipals disposarà de 74 places. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha destacat que és l’import màxim subvencionable i ho ha qualificat de molt bona notícia per a la ciutat…

En el cas de la llar d’infants de Ferreries, que s’emplaçarà al carrer Joan Sebastià Elcano, es preveu construir una edificació de planta baixa, amb una superfície de 367,85 metres quadrats, amb un pressupost total de 748.480 euros, desglossat en dues fases, la primera de les quals amb un import de 713.035 euros. Quant a la llar d’infants del Temple es situarà al carrer Ferran d’Aragó-avinguda del Canal, on es farà una edificació de planta baixa amb una superfície construïda de 368 metres quadrats. En aquest cas, el pressupost és de 795.000 euros; en una primera fase seran gairebé 760.000 euros i la segona fase seran 35.400 euros. Tots dos projectes constructius es troben en fase d’exposició pública i ara que ja s’ha aprovat la subvenció, l’Ajuntament iniciarà el procés de licitació de l’obra amb la previsió d’iniciar les obres enguany i que les llars entren en funcionament el 2025.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST