L’Ajuntament de Tortosa convocarà un concurs d’idees per definir com s’urbanitza l’espai generat per l’enderroc de les cases de la plaça de l’Àbsis

Escrit per el 8 de maig de 2024

L’Ajuntament de Tortosa ha finalitzat els treballs d’enderroc dels set immobles situats al carrer Costa de Capellans, que estaven declarats en ruïna i s’ha reobert ja, el pas de vianants en aquesta zona del nucli antic. 

Ara, amb l’objectiu de definir quina actuació urbanística s’executa en l’espai que ha quedat lliure i que permetrà connectar tot el passeig de Ronda, entre el barri del Castell i el barri de Sant Jaume, l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha anunciat que es convocarà un concurs d’idees, amb l’objectiu de realçar les vistes inèdites del Castell de la Suda que ha generat l’enderroc de les cases.

El nou govern municipal descarta la construcció de nous habitatges en aquesta zona, com preveia en l’anterior mandat el govern de Junts per Tortosa. Jordi Jordan,…

L’alcalde també ha avançat que s’haurà d’avaluar l’estabilitat del talús i determinar si cal fer un mur de contenció…

Finalment, pel que fa als treballs de retirada de la runa, màquines i elements de protecció que es van col·locar a la plaça de l’Absis per protegir-la, van finalitzar la setmana passada. De moment, es manté tallat el carrer Costa de Capellans en el tram on hi havia els edificis.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

L’Ajuntament de Tortosa ha finalitzat els treballs d’enderroc dels set immobles situats al carrer Costa de Capellans, que estaven declarats en ruïna i s’ha reobert ja, el pas de vianants en aquesta zona del nucli antic. 

Ara, amb l’objectiu de definir quina actuació urbanística s’executa en l’espai que ha quedat lliure i que permetrà connectar tot el passeig de Ronda, entre el barri del Castell i el barri de Sant Jaume, l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha anunciat que es convocarà un concurs d’idees, amb l’objectiu de realçar les vistes inèdites del Castell de la Suda que ha generat l’enderroc de les cases.

El nou govern municipal descarta la construcció de nous habitatges en aquesta zona, com preveia en l’anterior mandat el govern de Junts per Tortosa. Jordi Jordan,…

L’alcalde també ha avançat que s’haurà d’avaluar l’estabilitat del talús i determinar si cal fer un mur de contenció…

Finalment, pel que fa als treballs de retirada de la runa, màquines i elements de protecció que es van col·locar a la plaça de l’Absis per protegir-la, van finalitzar la setmana passada. De moment, es manté tallat el carrer Costa de Capellans en el tram on hi havia els edificis.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST