Èxit de públic a la XXIX Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre de Jesús

Escrit per el 13 de maig de 2024

La vint-i-novena edició de la Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre de Jesús ha tancat portes aquest diumenge després de dos dies de gran afluència de públic. Des de l’organització han fet un balanç molt positiu i consideren que les novetats introduïdes al certamen, amb 9 espais diferenciats i l’ampliació d’alguns sectors, han fet molt més atractiu el certamen. El president de l’EMD de Jesús, Víctor Ferrando, ha assegurat que el dissabte la fira va viure una de les jornades més multitudinàries i s’ha mostrat satisfet…

Enguany han participat 33 expositors a l’interior del pavelló, amb 13 estands de productors d’oli majoritàriament de les Terres de l’Ebre, una xifra superior a la de l’any passat. També s’ha batut el rècord de participació a l’Àgora de l’Oli amb un total de 40 de botelles d’oli envasades a les Terres de l’ebre. En la jornada d’ahir, es va celebrar l’acte de lliurament dels premis del 40è Concurs de Tast d’Olis de les Terres de l’Ebre, que es va celebrar el passat mes de febrer. Recordem que el guanyador absolut ha estat l’oli d’oliva verge extra ecològic El Mussol Verd de Núria Brull del Perelló.

En el marc d’aquest acte, l’organització va nomenar president d’honor del jurat d’aquests premis, a Pepe Bort, un dels col.,laboradors de la Fira de l’Oli. 

Com és habitual la Fira de l’Oli de Jesús ha comptat amb diverses activitats com concursos d’allioli, de menjar baldanes, demostracions eqüestres i de tallar troncs així com també concerts i la trobada de gralla, dolçaina i tabal dels països catalans amb la participació d’una quinzena de colles.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La vint-i-novena edició de la Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre de Jesús ha tancat portes aquest diumenge després de dos dies de gran afluència de públic. Des de l’organització han fet un balanç molt positiu i consideren que les novetats introduïdes al certamen, amb 9 espais diferenciats i l’ampliació d’alguns sectors, han fet molt més atractiu el certamen. El president de l’EMD de Jesús, Víctor Ferrando, ha assegurat que el dissabte la fira va viure una de les jornades més multitudinàries i s’ha mostrat satisfet…

Enguany han participat 33 expositors a l’interior del pavelló, amb 13 estands de productors d’oli majoritàriament de les Terres de l’Ebre, una xifra superior a la de l’any passat. També s’ha batut el rècord de participació a l’Àgora de l’Oli amb un total de 40 de botelles d’oli envasades a les Terres de l’ebre. En la jornada d’ahir, es va celebrar l’acte de lliurament dels premis del 40è Concurs de Tast d’Olis de les Terres de l’Ebre, que es va celebrar el passat mes de febrer. Recordem que el guanyador absolut ha estat l’oli d’oliva verge extra ecològic El Mussol Verd de Núria Brull del Perelló.

En el marc d’aquest acte, l’organització va nomenar president d’honor del jurat d’aquests premis, a Pepe Bort, un dels col.,laboradors de la Fira de l’Oli. 

Com és habitual la Fira de l’Oli de Jesús ha comptat amb diverses activitats com concursos d’allioli, de menjar baldanes, demostracions eqüestres i de tallar troncs així com també concerts i la trobada de gralla, dolçaina i tabal dels països catalans amb la participació d’una quinzena de colles.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST