Mayor Zaragoza presideix de forma presencial l’acte de lliurament dels Premis que porten el seu nom

Escrit per el 13 de maig de 2024

El president de la Fundació Cultura de Paz i exdirector General de la Unesco, Federico Mayor Zaragoza, ha presidit l’acte de lliurament dels premis que porten el seu nom i que s’ha celebrat aquest dissabte al Teatre Auditori Felip Pedrell i que convoquen l’Associació d’Amigues i Amics de Tortosa per la Unesco i la URV. No ho feia de forma presencial des d’abans de la pandèmia. En l’acte s’han  repartit més de 5.000 euros per premiar un total de 23 treballs realitzats majoritàriament per centres escolars, universitat i entitats i administracions. La temàtica d’aquesta 17a edició dels premis Federico Mayor Zaragoza ha estat “Les relacions personals i les xarxes socials”. Federico Mayor Zaragoza, que va pronunciar la conferència ‘Nosaltres, els pobles’, en què ha reivindicat la pau al món. L’exdirector general de la Unesco es  va mostrar  molt satisfet d’haver pogut assistir a la gala i ha posat èmfasi en l’avenç que està experimentant la ciutat de Tortosa…

L’Alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha agraït a la figura de Mayor Zaragoza per la seva implicació amb la ciutat i ha anunciat que l’Ajuntament renovarà el monòlit situat al parc Teodor Gonzàlez erigit quan es va nomenar l’exdirector general de la Unesco, fill adoptiu de Tortosa l’any 1988…

El rector de la URV, Josep Pallarès, ha fet una valoració molt positiva dels Premis Federico Mayor Zaragoza i ha garantit el suport de la universitat en properes edicions del certamen…

La presidenta de l’Associació d’Amigues i Amics de Tortosa per la Uniesco, Conseol Sagrera, ha valorat també positivament la participació en aquesta edició dels premis i ha dit que es comença a treballar ja en la divuitena edició…

Sagrera-premisFedericoMayor

Pel que fa als premiats, en el cicle supoerior d’educació primària el primer premi l’ha guanyat l’Escola Enric Grau Fontseré de Flix; en el primer cicle d’ESO, el treball guanyador ha estat el realitzat per l’Institut Escola el Temple de Tortosa; en segon cicle d’ESO el primer premi ha estat per l’Institut Dertosa de Tortosa. L’Institut de l’Ebre de Tortosa ha guanyat el primer premi de la categoria de Batxillerat i Cicles Formatiu; el campus de l’ebre de la URV ha guanyat el primer premi en la categoria d’universitats i finalment en la categoria d’entitats i institucions el treball guanyador ha estat el que ha presentat PIL EBRE-UTE Fundació Mercè Fontanilles i Resilis. 

En total, en aquesta dissetena edició dels Premis Federico Mayor Zaragoza, s’han presentat 69 vídeos, de centres i entitats de 17 poblacions diferents d’arreu de Catalunya.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El president de la Fundació Cultura de Paz i exdirector General de la Unesco, Federico Mayor Zaragoza, ha presidit l’acte de lliurament dels premis que porten el seu nom i que s’ha celebrat aquest dissabte al Teatre Auditori Felip Pedrell i que convoquen l’Associació d’Amigues i Amics de Tortosa per la Unesco i la URV. No ho feia de forma presencial des d’abans de la pandèmia. En l’acte s’han  repartit més de 5.000 euros per premiar un total de 23 treballs realitzats majoritàriament per centres escolars, universitat i entitats i administracions. La temàtica d’aquesta 17a edició dels premis Federico Mayor Zaragoza ha estat “Les relacions personals i les xarxes socials”. Federico Mayor Zaragoza, que va pronunciar la conferència ‘Nosaltres, els pobles’, en què ha reivindicat la pau al món. L’exdirector general de la Unesco es  va mostrar  molt satisfet d’haver pogut assistir a la gala i ha posat èmfasi en l’avenç que està experimentant la ciutat de Tortosa…

L’Alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha agraït a la figura de Mayor Zaragoza per la seva implicació amb la ciutat i ha anunciat que l’Ajuntament renovarà el monòlit situat al parc Teodor Gonzàlez erigit quan es va nomenar l’exdirector general de la Unesco, fill adoptiu de Tortosa l’any 1988…

El rector de la URV, Josep Pallarès, ha fet una valoració molt positiva dels Premis Federico Mayor Zaragoza i ha garantit el suport de la universitat en properes edicions del certamen…

La presidenta de l’Associació d’Amigues i Amics de Tortosa per la Uniesco, Conseol Sagrera, ha valorat també positivament la participació en aquesta edició dels premis i ha dit que es comença a treballar ja en la divuitena edició…

Sagrera-premisFedericoMayor

Pel que fa als premiats, en el cicle supoerior d’educació primària el primer premi l’ha guanyat l’Escola Enric Grau Fontseré de Flix; en el primer cicle d’ESO, el treball guanyador ha estat el realitzat per l’Institut Escola el Temple de Tortosa; en segon cicle d’ESO el primer premi ha estat per l’Institut Dertosa de Tortosa. L’Institut de l’Ebre de Tortosa ha guanyat el primer premi de la categoria de Batxillerat i Cicles Formatiu; el campus de l’ebre de la URV ha guanyat el primer premi en la categoria d’universitats i finalment en la categoria d’entitats i institucions el treball guanyador ha estat el que ha presentat PIL EBRE-UTE Fundació Mercè Fontanilles i Resilis. 

En total, en aquesta dissetena edició dels Premis Federico Mayor Zaragoza, s’han presentat 69 vídeos, de centres i entitats de 17 poblacions diferents d’arreu de Catalunya.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST