Alumnes de l’Institut Cristòfol Despuig de Tortosa recullen residus al passeig de Ribera de Tortosa

Escrit per el 14 de maig de 2024

Els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Cristòfol Despuig de Tortosa han fet dues jornades de neteja al passeig de Ribera de Tortosa, a tocar de l’Ebre. La iniciativa forma part de l’adhesió del centre escolar a la campanya europea Let’s Clean Up i també del programa Erasmus+ amb el qual treballen la sostenibilitat i el patrimoni natural de forma transversal. El coordinador d’Escoles Verdes de l’Institut Despuig, Àngel Mulet, explica en què ha consistit l’activitat…

Tot i que divendres ja hi va actuar un primer grup, aquest dilluns ha costat poca estona tornar a omplir bosses de brossa al mateix tram, tal i com explica Àngel Mulet…

Els alumnes s’han mostrat “impressionats” amb la quantitat de residus llançats.  Escoltem en Dídac i la Rosa, alumnes de primer d’ESO de l’Institut Despuig…

Per la seva banda,  Dario Sabaté, coordinador del programa Erasmus+, explica que des del centre educatiu es treballa la sostenibilitat de forma transversal amb accions com la campanya europea Let’s Clean Up…

A l’acció hi han participat també representants de la PDE i de l’Ajuntament de Tortosa, com els regidors Francesc Vallespí, Marga Abelló i Víctor Grau, que també s’han posat els guants i han acompanyat els joves en aquesta acció de neteja. En acabar d’omplir les bosses que portaven, han fet la selecció i han apuntat les dades que traslladaran a la campanya.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Cristòfol Despuig de Tortosa han fet dues jornades de neteja al passeig de Ribera de Tortosa, a tocar de l’Ebre. La iniciativa forma part de l’adhesió del centre escolar a la campanya europea Let’s Clean Up i també del programa Erasmus+ amb el qual treballen la sostenibilitat i el patrimoni natural de forma transversal. El coordinador d’Escoles Verdes de l’Institut Despuig, Àngel Mulet, explica en què ha consistit l’activitat…

Tot i que divendres ja hi va actuar un primer grup, aquest dilluns ha costat poca estona tornar a omplir bosses de brossa al mateix tram, tal i com explica Àngel Mulet…

Els alumnes s’han mostrat “impressionats” amb la quantitat de residus llançats.  Escoltem en Dídac i la Rosa, alumnes de primer d’ESO de l’Institut Despuig…

Per la seva banda,  Dario Sabaté, coordinador del programa Erasmus+, explica que des del centre educatiu es treballa la sostenibilitat de forma transversal amb accions com la campanya europea Let’s Clean Up…

A l’acció hi han participat també representants de la PDE i de l’Ajuntament de Tortosa, com els regidors Francesc Vallespí, Marga Abelló i Víctor Grau, que també s’han posat els guants i han acompanyat els joves en aquesta acció de neteja. En acabar d’omplir les bosses que portaven, han fet la selecció i han apuntat les dades que traslladaran a la campanya.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST