El Campus Terres de l’Ebre de la URV a Tortosa celebra l’onzena Fira de l’Ocupació

Escrit per el 15 de maig de 2024

El Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) organitza avui dimecres la XI Fira d’ocupació universitària per a la captació i retenció de talent a les Terres de l’Ebre. En l’edició d’enguany hi participen una quarantena d’empreses i entitats, les quals a més de la part d’estands participen en les activitats programades. Un dels objectius principals d’aquest certamen és retenir el talent a les Terres de l’Ebre. Segons el director del campus de l’Ebre de la URV, Xavier Farré, confia que es puguin cobrir el màxim d’ofertes de treball que proposin les empreses participants..

Farré ha assegurat que la Fira de l’Ocupació és una bona oportunitat per posar en contacte l’oferta i la demanda laboral i destaca que de la quarantena d’empreses que hi participen n’hi ha algunes que ofereixen amb l’avantatge que hi haurà més de 40 empreses algunes amb molts llocs de treball per a cobrir. Farré ha recordat que el certamen és obert a tothom, no només va adreçat a l’alumnat…

Entre les empreses assistents destaca la presència de les principals empreses del territori, així com la participació per primera vegada de Controlpack o la de Mistral Bonsai, després de diverses edicions sense ser-hi. A la fira també hi seran representades totes les empreses del sector de les gestories i assessories, i una gran part dels agents del sector de la salut a les Terres de l’Ebre. En l’onzena Fira de l’Ocupació hi ha també representació del sector industrial, que ha crescut amb la implantació de les noves indústries al territori, tal i com destaca el responsable del campus de l’Ebre de la URV…

La Fira de l’Ocupació, que estarà oberta de 10h a 13,30h,  també compta amb un programa d’activitats, amb diferents xerrades i tallers que tindran lloc al Talk Corner entre les 10:30 i les 12 h, així com la exposició de les solucions proposades als 12 reptes reals del territori en el marc del programa d’innovació docent Campus Challenge.  La fira està organitzada pel Campus Terres de l’Ebre de la URV, amb la col·laboració de l’IDECE, l’Ajuntament de Tortosa i la Cambra de Comerç de Tortosa, i compta amb el suport  de l’Institut de l’Ebre i l’Institut Montsià.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) organitza avui dimecres la XI Fira d’ocupació universitària per a la captació i retenció de talent a les Terres de l’Ebre. En l’edició d’enguany hi participen una quarantena d’empreses i entitats, les quals a més de la part d’estands participen en les activitats programades. Un dels objectius principals d’aquest certamen és retenir el talent a les Terres de l’Ebre. Segons el director del campus de l’Ebre de la URV, Xavier Farré, confia que es puguin cobrir el màxim d’ofertes de treball que proposin les empreses participants..

Farré ha assegurat que la Fira de l’Ocupació és una bona oportunitat per posar en contacte l’oferta i la demanda laboral i destaca que de la quarantena d’empreses que hi participen n’hi ha algunes que ofereixen amb l’avantatge que hi haurà més de 40 empreses algunes amb molts llocs de treball per a cobrir. Farré ha recordat que el certamen és obert a tothom, no només va adreçat a l’alumnat…

Entre les empreses assistents destaca la presència de les principals empreses del territori, així com la participació per primera vegada de Controlpack o la de Mistral Bonsai, després de diverses edicions sense ser-hi. A la fira també hi seran representades totes les empreses del sector de les gestories i assessories, i una gran part dels agents del sector de la salut a les Terres de l’Ebre. En l’onzena Fira de l’Ocupació hi ha també representació del sector industrial, que ha crescut amb la implantació de les noves indústries al territori, tal i com destaca el responsable del campus de l’Ebre de la URV…

La Fira de l’Ocupació, que estarà oberta de 10h a 13,30h,  també compta amb un programa d’activitats, amb diferents xerrades i tallers que tindran lloc al Talk Corner entre les 10:30 i les 12 h, així com la exposició de les solucions proposades als 12 reptes reals del territori en el marc del programa d’innovació docent Campus Challenge.  La fira està organitzada pel Campus Terres de l’Ebre de la URV, amb la col·laboració de l’IDECE, l’Ajuntament de Tortosa i la Cambra de Comerç de Tortosa, i compta amb el suport  de l’Institut de l’Ebre i l’Institut Montsià.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST