Èxit de participació a la Fira d’Ocupació del Campus TE de la URV

Escrit per el 16 de maig de 2024

Quaranta empreses han participat aquest dimecres a l’onzena edició de la Fira d’ocupació que organitza el Campus de les Terres de l’Ebre de la URV. Una fira que té un doble objectiu: facilitar a les empreses la contractació de personal i donar a conèixer el mercat laboral a estudiants i demandants de feina.

Una de les indústries de més recent implantació al Polígon Catalunya Sud, Kronospan, apunta que és una gran oportunitat per captar el talent, ja que necessiten personal qualificat i de diversos perfils. Actualment tenen una plantilla de prop de 240 treballadors i necessiten crear borsa per la futura ampliació de la planta. Alba Cid és la responsable de RRHH de Kronospan Tortosa.

El sector salut també estava present. Des de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre expliquen que estan en constant cerca de personal, de l’àmbit sanitari, però també d’administratiu o cuina. Apunten que, tot i la formació acadèmica que hi ha al territori, molts cops, no és fàcil la captació. Maite Sabaté, treballadora del departament de planificació de personal de l’hospital de Móra d’Ebre, destaca els beneficis de treballar al centre.

La fira d’ocupació és un punt de trobada tant per als demandants de feina, ja que la fira està oberta a tothom, com per als estudiants de formació professional o universitaris. Piero Dominguez i Alex Marcos, estudiants de Marketing i Publicitat de l’Institut de l’Ebre expliquen que has assistit al campus per copsar de primera mà l’oferta laboral del territori i saber quines opcions potencial de feina tenen.

El director del campus de les Terres de l’Ebre de la URV, destaca la importància de la fira com un espai per establir contacte laboral, conèixer les empreses del territori i facilitar la retenció de talent al territori. S’espera que hi hagi un miler de contactes. 

Paral·lelament als estands, ha tingut lloc la ponènica del delegat d’Acció a les TE, Xavier Cortiella amb ‘El valor compartit a les empreses’, també s’han dut a terme els ‘talk corners’ amb tallers i xerrades. La jornada ha tancat amb el lliurament de premis Campus Challenge.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Quaranta empreses han participat aquest dimecres a l’onzena edició de la Fira d’ocupació que organitza el Campus de les Terres de l’Ebre de la URV. Una fira que té un doble objectiu: facilitar a les empreses la contractació de personal i donar a conèixer el mercat laboral a estudiants i demandants de feina.

Una de les indústries de més recent implantació al Polígon Catalunya Sud, Kronospan, apunta que és una gran oportunitat per captar el talent, ja que necessiten personal qualificat i de diversos perfils. Actualment tenen una plantilla de prop de 240 treballadors i necessiten crear borsa per la futura ampliació de la planta. Alba Cid és la responsable de RRHH de Kronospan Tortosa.

El sector salut també estava present. Des de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre expliquen que estan en constant cerca de personal, de l’àmbit sanitari, però també d’administratiu o cuina. Apunten que, tot i la formació acadèmica que hi ha al territori, molts cops, no és fàcil la captació. Maite Sabaté, treballadora del departament de planificació de personal de l’hospital de Móra d’Ebre, destaca els beneficis de treballar al centre.

La fira d’ocupació és un punt de trobada tant per als demandants de feina, ja que la fira està oberta a tothom, com per als estudiants de formació professional o universitaris. Piero Dominguez i Alex Marcos, estudiants de Marketing i Publicitat de l’Institut de l’Ebre expliquen que has assistit al campus per copsar de primera mà l’oferta laboral del territori i saber quines opcions potencial de feina tenen.

El director del campus de les Terres de l’Ebre de la URV, destaca la importància de la fira com un espai per establir contacte laboral, conèixer les empreses del territori i facilitar la retenció de talent al territori. S’espera que hi hagi un miler de contactes. 

Paral·lelament als estands, ha tingut lloc la ponènica del delegat d’Acció a les TE, Xavier Cortiella amb ‘El valor compartit a les empreses’, també s’han dut a terme els ‘talk corners’ amb tallers i xerrades. La jornada ha tancat amb el lliurament de premis Campus Challenge.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST