Ràdio Tortosa se suma a la marató de ràdio solidària ‘Dia R’ per recollir llet per al Banc dels Aliments

Escrit per el 16 de maig de 2024

Ràdio Tortosa s’afegeix aquest divendres a la marató de 12 hores de ràdio que sota el títol Dia R , es fa sota el paraigües de la Xarxa d’emissores municipals de Catalunya. Un programa que tindrà un vessant solidari ja que el repte és recollir el màxim de litres de llet possible per al Banc dels Aliments. Juntament amb les emissores Delta.cat, La Plana Ràdio i La Cala Ràdio, emetrem en directe des del Mercat de Tortosa en la franja d’11 a 11,30h. En aquest espai coneixerem la història del Mercat amb el director de l’Arxiu Històric Albert Curto i amb l’antropòleg Marc Ballester, autor de l’exposició permanent que es pot visitar al  mercat. Però també ens acompanyaran Arturo Gaya i Jordi Fusté, dos dels components dels Quicos que actuaran en directe des del Mercat. 

Així que si ens volen acompanyar els esperem al Mercat de Tortosa demà divendres i poden deixar la seva aportació de llet per al Banc dels Aliments. 

La marató de Ràdio s’engega coincidint amb la commemoració del centenari del neixement de  la ràdio a Catalunya.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Ràdio Tortosa s’afegeix aquest divendres a la marató de 12 hores de ràdio que sota el títol Dia R , es fa sota el paraigües de la Xarxa d’emissores municipals de Catalunya. Un programa que tindrà un vessant solidari ja que el repte és recollir el màxim de litres de llet possible per al Banc dels Aliments. Juntament amb les emissores Delta.cat, La Plana Ràdio i La Cala Ràdio, emetrem en directe des del Mercat de Tortosa en la franja d’11 a 11,30h. En aquest espai coneixerem la història del Mercat amb el director de l’Arxiu Històric Albert Curto i amb l’antropòleg Marc Ballester, autor de l’exposició permanent que es pot visitar al  mercat. Però també ens acompanyaran Arturo Gaya i Jordi Fusté, dos dels components dels Quicos que actuaran en directe des del Mercat. 

Així que si ens volen acompanyar els esperem al Mercat de Tortosa demà divendres i poden deixar la seva aportació de llet per al Banc dels Aliments. 

La marató de Ràdio s’engega coincidint amb la commemoració del centenari del neixement de  la ràdio a Catalunya.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST