La Tortosa Card ja no inclou la visita a la Catedral

Escrit per el 22 de maig de 2024

La Tortosa Card ja no inclou la visita a l’exposició permanent de la Catedral. El Capítol catedralici s’ha desvinculat de la iniciativa en resposta a la decisió del govern municipal de no renovar el conveni de col.laboració econòmica per al manteniment de la seu tortosina.  

Des d’aquest mes de maig, la targeta turítstica Tortosa Card ja no inclou el descompte a  l’exposició permanent de la Catedral de Tortosa. En una carta, el Capítol Catedralici va comunicar el passat mes de març a l’Alcalde,  la seva decisió de desvincular-se d’aquesta iniciativa, després que el govern municipal hagués acordat no renovar el conveni per al manteniment de la Catedral, que es traduïa fins ara en una aportació anual de 30.000 euros. En la carta el degà del Capítol, Víctor Cardona, argumenta que per a poder atendre econòmicament la previsió d’obres a la seu tortosina s’ha decidit gestionar íntegrament les entrades a l’exposició i per tant s’ha decidit no formar part de la Tortosa card. Una decisió que des del Govern de Tortosa s’ha respectat, tal i com ho ha manifestat l’alcalde Jordi Jordan en el ple ordinari d’aquest mes de maig en resposta a una pregunta del regidor Jordi Sorolla de Junts per Tortosa…

Des de Junts per Tortosa han manifestat el seu desacord er la decisió de no renovar l’ajut econòmic al Bisbat alhora que consideren que la Tortosa Card perd valor si no inclou la visita a la Catedral. Jordi Sorolla ho ha qualificat d’error…

L’Ajuntament de Tortosa va posar en marxa la Tortosa Card ll’any 2011. Es tracta d’una targeta turística que oferix als visitants l’accés lliure durant 72 hores a diversos museus i monuments de la capital del Baix Ebre. Té un preu únic de 7 euros i representa un estalvi de diners important si es volen visitar tots els espais turístics. En concret, inclou el Museu de Tortosa, els Reials Col·legis, el Centre d’Interpretació del Renaixement, el museu d’escultures dels Jardins del Príncep, el tram de muralla medieval de Remolins, el Centre d’Interpretació de la Setmana Santa tortosina, i fins al 30 d’abril, també la catedral i la seua exposició permanent, l’atractiu turístic més rellevant.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Tortosa Card ja no inclou la visita a l’exposició permanent de la Catedral. El Capítol catedralici s’ha desvinculat de la iniciativa en resposta a la decisió del govern municipal de no renovar el conveni de col.laboració econòmica per al manteniment de la seu tortosina.  

Des d’aquest mes de maig, la targeta turítstica Tortosa Card ja no inclou el descompte a  l’exposició permanent de la Catedral de Tortosa. En una carta, el Capítol Catedralici va comunicar el passat mes de març a l’Alcalde,  la seva decisió de desvincular-se d’aquesta iniciativa, després que el govern municipal hagués acordat no renovar el conveni per al manteniment de la Catedral, que es traduïa fins ara en una aportació anual de 30.000 euros. En la carta el degà del Capítol, Víctor Cardona, argumenta que per a poder atendre econòmicament la previsió d’obres a la seu tortosina s’ha decidit gestionar íntegrament les entrades a l’exposició i per tant s’ha decidit no formar part de la Tortosa card. Una decisió que des del Govern de Tortosa s’ha respectat, tal i com ho ha manifestat l’alcalde Jordi Jordan en el ple ordinari d’aquest mes de maig en resposta a una pregunta del regidor Jordi Sorolla de Junts per Tortosa…

Des de Junts per Tortosa han manifestat el seu desacord er la decisió de no renovar l’ajut econòmic al Bisbat alhora que consideren que la Tortosa Card perd valor si no inclou la visita a la Catedral. Jordi Sorolla ho ha qualificat d’error…

L’Ajuntament de Tortosa va posar en marxa la Tortosa Card ll’any 2011. Es tracta d’una targeta turística que oferix als visitants l’accés lliure durant 72 hores a diversos museus i monuments de la capital del Baix Ebre. Té un preu únic de 7 euros i representa un estalvi de diners important si es volen visitar tots els espais turístics. En concret, inclou el Museu de Tortosa, els Reials Col·legis, el Centre d’Interpretació del Renaixement, el museu d’escultures dels Jardins del Príncep, el tram de muralla medieval de Remolins, el Centre d’Interpretació de la Setmana Santa tortosina, i fins al 30 d’abril, també la catedral i la seua exposició permanent, l’atractiu turístic més rellevant.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST