La PDE organitza la 23a Piraguada per reivindicar la necessitat d’aigua i sediments pel riu Ebre

Escrit per el 23 de maig de 2024

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) organitza la 23a piraguada que se celebrarà el proper 9 de juny. Una activitat amb un doble vessant, el lúdic però també el reivindicatiu. Un dels objectius de l’activitat és que la ciutadania conegui la realitat del riu de més a prop, des de l’aigua, i prengui consciència del mal estat de salut en què es troba l’Ebre, tal i com explica Mireia Palos, membre de la Plataforma en Defensa de l’Ebre organitzadora de la Piraguada…

La plataforma ofereix un centenar d’embarcacions, tan piragues individuals com dobles, però tothom hi pot participar amb la seva embarcació. La piraguada sortirà de Xerta i farà parada a Aldover per esmorzar. Acabarà a Tortosa davant la pintada del nus on la PDE organitzarà una acció reivindicativa per defensar que el riu necessita aigua i sediments per ser un riu viu. Mireia Palos

La piraguada coincidirà el proper 9 de juny amb la celebració de les eleccions europees. Fet que des de la PDE no consideren que afecti massa la participació a l’acte.

El lloguer de les embarcacions es podrà fer fins el 7 de juny online, a través d’Ebretiket.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) organitza la 23a piraguada que se celebrarà el proper 9 de juny. Una activitat amb un doble vessant, el lúdic però també el reivindicatiu. Un dels objectius de l’activitat és que la ciutadania conegui la realitat del riu de més a prop, des de l’aigua, i prengui consciència del mal estat de salut en què es troba l’Ebre, tal i com explica Mireia Palos, membre de la Plataforma en Defensa de l’Ebre organitzadora de la Piraguada…

La plataforma ofereix un centenar d’embarcacions, tan piragues individuals com dobles, però tothom hi pot participar amb la seva embarcació. La piraguada sortirà de Xerta i farà parada a Aldover per esmorzar. Acabarà a Tortosa davant la pintada del nus on la PDE organitzarà una acció reivindicativa per defensar que el riu necessita aigua i sediments per ser un riu viu. Mireia Palos

La piraguada coincidirà el proper 9 de juny amb la celebració de les eleccions europees. Fet que des de la PDE no consideren que afecti massa la participació a l’acte.

El lloguer de les embarcacions es podrà fer fins el 7 de juny online, a través d’Ebretiket.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST