Èxit del Festival Toca’m de Tortosa, que es consolida com un certamen referent al país

Escrit per el 27 de maig de 2024

El concert ‘Sona la cançó’ de LLuís Gavaldà i Joan Pau Chaves, dos dels components dels Pets, ha posat el punt i final al Festival Toca’m de Tortosa aquest diumenge al vespre a la plaça de la Catedral, plena de gom a gom. Un èxit de públic que s’ha repetit en tots els concerts i activitats programades en aquesta tercera edició del certamen que ha tornat a omplir de música de piano diferents espais de la ciutat. Des de l’organització han fet un balanç molt positiu del festival per la gran participació i consideren que s’ha fet un pas endavant per convertir-lo en un referent al país. Maria Lombarte codirectora del Festival Toca’m…

També ha estat molt ben rebuda pel públic la  inciativa que s’ha estrenat enguany Toca’m Terrats, que ha consistit en programar concerts a les terrasses de tres edificis modernistes de la ciutat. El codirector del Festival Toca’m, Manel Miró, ha assegurat que la proposta tindrà continuïtat en properes edicions….

També des de l’Ajuntament de Tortosa, coorganitzadora del certamen, s’ha fet un balanç molt positiu d’aquesta tercera edició del Festival Toca’m, per l’exit de públic, molt també vingut de fora del territori. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha destacat que es tracta d’un festival amb molt de futur….

Durant tres dies Tortosa ha acollit més d’una vintena de concerts i activitats artístiques amb una desena de pianos repartits per llocs tan emblemàtics de la ciutat com els Jardins del Príncep, els Reials Col.legis, el Parc teodor Gonzàlez, l’antic pont del tren, l’embarcador, la plaça dels Dolors, la plaça de l’àbsis o la plaça de la Catedral.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El concert ‘Sona la cançó’ de LLuís Gavaldà i Joan Pau Chaves, dos dels components dels Pets, ha posat el punt i final al Festival Toca’m de Tortosa aquest diumenge al vespre a la plaça de la Catedral, plena de gom a gom. Un èxit de públic que s’ha repetit en tots els concerts i activitats programades en aquesta tercera edició del certamen que ha tornat a omplir de música de piano diferents espais de la ciutat. Des de l’organització han fet un balanç molt positiu del festival per la gran participació i consideren que s’ha fet un pas endavant per convertir-lo en un referent al país. Maria Lombarte codirectora del Festival Toca’m…

També ha estat molt ben rebuda pel públic la  inciativa que s’ha estrenat enguany Toca’m Terrats, que ha consistit en programar concerts a les terrasses de tres edificis modernistes de la ciutat. El codirector del Festival Toca’m, Manel Miró, ha assegurat que la proposta tindrà continuïtat en properes edicions….

També des de l’Ajuntament de Tortosa, coorganitzadora del certamen, s’ha fet un balanç molt positiu d’aquesta tercera edició del Festival Toca’m, per l’exit de públic, molt també vingut de fora del territori. L’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, ha destacat que es tracta d’un festival amb molt de futur….

Durant tres dies Tortosa ha acollit més d’una vintena de concerts i activitats artístiques amb una desena de pianos repartits per llocs tan emblemàtics de la ciutat com els Jardins del Príncep, els Reials Col.legis, el Parc teodor Gonzàlez, l’antic pont del tren, l’embarcador, la plaça dels Dolors, la plaça de l’àbsis o la plaça de la Catedral.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST