El portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Tortosa, Sergi Arnau renuncia al càrrec de regidor.

Escrit per el 27 de maig de 2024

El portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Tortosa, Sergi Arnau ha renunciat al càrrec de regidor. De fet serà en el proper ple ordinari del consistori tortosí que es celebrarà el 3 de juny quan es formalitzarà la seva renuncia. El substiuirà en el càrrec la que ocupava el número dos de la candidatura cupaire, la integradora social, Selene Alberich. Arnau ha explicat que els motius no són altres que la rotació de càrrecs que estableix la CUP per evitar la professionalització de la política….

En relació al primer any de mandat, el portaveu de la CUP al consistori tortosí, ha assegurat que s’estan assentant les bases per materialitzar el gir a l’esquerra de les polítiques socials, arran de l’acord amb el govern de Movem-PSC i ERC, com ara en les llars d’infants o el projecte de millora de recollida selectiva que s’implementarà a Campredó.

 Sergi Arnau admet que els processos no són ràpids però que acabaran realitzant-se aquests projectes…

Selene Alberich, agafarà el relleu de Sergi Arnau com a regidora de la CUP en el ple ordinari del mes de juliol. Alberich ha assegurat que assumeix la nova responsabilitat amb força i amb el repte de continuar la tasca realitzada per la cup al consistori tortosí…

Sergi Arnau és regidor de la CUP a l’Ajuntament de Tortosa des del juliol de 2020 quan va rellevar a Xavi Rodríguez, que també va renunciar al càrrec.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Tortosa, Sergi Arnau ha renunciat al càrrec de regidor. De fet serà en el proper ple ordinari del consistori tortosí que es celebrarà el 3 de juny quan es formalitzarà la seva renuncia. El substiuirà en el càrrec la que ocupava el número dos de la candidatura cupaire, la integradora social, Selene Alberich. Arnau ha explicat que els motius no són altres que la rotació de càrrecs que estableix la CUP per evitar la professionalització de la política….

En relació al primer any de mandat, el portaveu de la CUP al consistori tortosí, ha assegurat que s’estan assentant les bases per materialitzar el gir a l’esquerra de les polítiques socials, arran de l’acord amb el govern de Movem-PSC i ERC, com ara en les llars d’infants o el projecte de millora de recollida selectiva que s’implementarà a Campredó.

 Sergi Arnau admet que els processos no són ràpids però que acabaran realitzant-se aquests projectes…

Selene Alberich, agafarà el relleu de Sergi Arnau com a regidora de la CUP en el ple ordinari del mes de juliol. Alberich ha assegurat que assumeix la nova responsabilitat amb força i amb el repte de continuar la tasca realitzada per la cup al consistori tortosí…

Sergi Arnau és regidor de la CUP a l’Ajuntament de Tortosa des del juliol de 2020 quan va rellevar a Xavi Rodríguez, que també va renunciar al càrrec.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST