El Banc dels Aliments organitza la Recollida de Primavera Tortosa

Escrit per el 30 de maig de 2024

El Banc dels Aliments, juntament amb Càritas Interparroquial, Creu Roja i la Reial Arxiconfraria de la Cinta, organitzen una nova edició de la campanya de Recollida d’Aliments a Tortosa. Serà aquest divendres i dissabte amb l’objectiu de recollir aliments de primera necessitat per a donar resposta a les necessitats de famílies vulnerables. Una recollida d’aliments que es fa molt necessària davant la implantació de les targetes moneder que implanta la Unió Europea i que de moment, encara no han arribat. Oscar Ologaray, portaveu del Banc dels Aliments de les Terres de l’Ebre…

El Banc dels Aliments demana a la ciutadania que prioritzi les donacions d’aliments físiques, per davant de les monetàries per agilitzar els ajuts a les famílies a través de les entitats socials. Els productes que es demanen aquest any són la llet i l’oli, dos aliments d’un alt valor nutritiu que s’han encarit i per tant són menys accessibles. Les donacions d’aliments es podran fer a la majoria de supermercats de Tortosa així com també al Mercat i a la cooperativa Soldebre. La recollida de primavera mobilitzarà uns 300 voluntaris. El telèfon per fer-se voluntari és el 977 444 444, i s’hi pot trucar de nou del matí a tres de la tarda.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

El Banc dels Aliments, juntament amb Càritas Interparroquial, Creu Roja i la Reial Arxiconfraria de la Cinta, organitzen una nova edició de la campanya de Recollida d’Aliments a Tortosa. Serà aquest divendres i dissabte amb l’objectiu de recollir aliments de primera necessitat per a donar resposta a les necessitats de famílies vulnerables. Una recollida d’aliments que es fa molt necessària davant la implantació de les targetes moneder que implanta la Unió Europea i que de moment, encara no han arribat. Oscar Ologaray, portaveu del Banc dels Aliments de les Terres de l’Ebre…

El Banc dels Aliments demana a la ciutadania que prioritzi les donacions d’aliments físiques, per davant de les monetàries per agilitzar els ajuts a les famílies a través de les entitats socials. Els productes que es demanen aquest any són la llet i l’oli, dos aliments d’un alt valor nutritiu que s’han encarit i per tant són menys accessibles. Les donacions d’aliments es podran fer a la majoria de supermercats de Tortosa així com també al Mercat i a la cooperativa Soldebre. La recollida de primavera mobilitzarà uns 300 voluntaris. El telèfon per fer-se voluntari és el 977 444 444, i s’hi pot trucar de nou del matí a tres de la tarda.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST