Els alcaldes de les 4 capitals de comarca debaten sobre el futur de les Terres de l’Ebre

Escrit per el 3 de juny de 2024

Sota el títol, 4 alcaldes, un territori’, els alcaldes de les 4 capitals de les comarques de l’Ebre han debatut sobre el futur de les Terres de l’Ebre, en un acte organitzat per la demarcació de l’Ebre del Col.legi de Periodistes de Catalunya . En el debat, celebrat dijous a l’Hotel Corona,  hi han participat Jordi Jordan, alcalde de Tortosa, Adam Tomàs, d’Amposta, Carles Luz, de Gandesa i Rubén Biarnés, de Móra d’Ebre. 

En el col.loqui els quatre batlles han abordat qüestions fonamentals per a les Terres de l’Ebre com les infrastructures, els fons nuclears, la industrialització, la sanitat o el turisme. Els alcaldes van respondre les preguntes dels periodistes.  L’ampliació d’estudis universitaris al campus de l’Ebre, l’estació de mercaderies del Polígon Catalunya Sud, el nou hospital de referència o la millora de les comunicacions, són els projectes que es consideren estratègics i que poden significar un abans i un després per a les Terres de l’Ebre segons Jordan, Tomàs, Luz i Biarnés….
Els alcaldes de les quatre capitals de comarca s’han compromès a treballar més units per impulsar el territori i fugir de localismes, amb la Reserva de la Biosfera i la Via Verda com a eixos vertebradors. 

Aquesta ha estat la primera vegada que el col.legi de periodistes ha reunit

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Sota el títol, 4 alcaldes, un territori’, els alcaldes de les 4 capitals de les comarques de l’Ebre han debatut sobre el futur de les Terres de l’Ebre, en un acte organitzat per la demarcació de l’Ebre del Col.legi de Periodistes de Catalunya . En el debat, celebrat dijous a l’Hotel Corona,  hi han participat Jordi Jordan, alcalde de Tortosa, Adam Tomàs, d’Amposta, Carles Luz, de Gandesa i Rubén Biarnés, de Móra d’Ebre. 

En el col.loqui els quatre batlles han abordat qüestions fonamentals per a les Terres de l’Ebre com les infrastructures, els fons nuclears, la industrialització, la sanitat o el turisme. Els alcaldes van respondre les preguntes dels periodistes.  L’ampliació d’estudis universitaris al campus de l’Ebre, l’estació de mercaderies del Polígon Catalunya Sud, el nou hospital de referència o la millora de les comunicacions, són els projectes que es consideren estratègics i que poden significar un abans i un després per a les Terres de l’Ebre segons Jordan, Tomàs, Luz i Biarnés….
Els alcaldes de les quatre capitals de comarca s’han compromès a treballar més units per impulsar el territori i fugir de localismes, amb la Reserva de la Biosfera i la Via Verda com a eixos vertebradors. 

Aquesta ha estat la primera vegada que el col.legi de periodistes ha reunit

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST