El Banc dels Aliments recull prop de 9.000 quilos de menjar a Tortosa en la campanya de Primavera

Escrit per el 3 de juny de 2024

La campanya de primavera d’aliments ha recollit la meitat de quilos que ara fa dos anys. Entre divendres i dissabte s’han recollit a Tortosa un total de 8.791 quilos de productes alimentaris, mentre que fa dos anys van ser prop de 17.000 quilos de menjar els que es va aconseguir recaptar. Els organitzadors s’han mostrat decebuts per aquesta davallada. Des del Banc dels Aliments asseguren que aquesta disminució d’aportacions es deu al fet que encara s’arrosseguen els efectes de la pandèmia. El responsable del Banc dels aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, destaca que caldrà seguir treballant i fent campanyes conjuntes amb les administracions i les entitats socials per continuar donant resposta a les necessitats de les persones vulnerables. Un fet que també ha remarcat el regidor d’acció cívica i procés comunitari Víctor Grau.  Escoltem-los


El responsable del Banc dels Aliments de les Terres de l’Ebre ha alertat  que en època de vacances encara disminueixen més les aportacions i destacat la diversitat de persones amb situació de vulnerabilitat que hi ha al municipi….

La campanya de recollida d’aliments de primavera s’ha dut a terme aquest divendres i dissabte a Tortosa organitzada pel Banc dels Aliments, conjuntament amb l’Ajuntament de Tortosa i les entitats socials Càritas i Creu Roja. Durant les dues jornades s’han aconseguit recollir majoritàriament llet i oli, dos dels productes de primera necessitat que més s’han encarit en els darrers temps.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La campanya de primavera d’aliments ha recollit la meitat de quilos que ara fa dos anys. Entre divendres i dissabte s’han recollit a Tortosa un total de 8.791 quilos de productes alimentaris, mentre que fa dos anys van ser prop de 17.000 quilos de menjar els que es va aconseguir recaptar. Els organitzadors s’han mostrat decebuts per aquesta davallada. Des del Banc dels Aliments asseguren que aquesta disminució d’aportacions es deu al fet que encara s’arrosseguen els efectes de la pandèmia. El responsable del Banc dels aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, destaca que caldrà seguir treballant i fent campanyes conjuntes amb les administracions i les entitats socials per continuar donant resposta a les necessitats de les persones vulnerables. Un fet que també ha remarcat el regidor d’acció cívica i procés comunitari Víctor Grau.  Escoltem-los


El responsable del Banc dels Aliments de les Terres de l’Ebre ha alertat  que en època de vacances encara disminueixen més les aportacions i destacat la diversitat de persones amb situació de vulnerabilitat que hi ha al municipi….

La campanya de recollida d’aliments de primavera s’ha dut a terme aquest divendres i dissabte a Tortosa organitzada pel Banc dels Aliments, conjuntament amb l’Ajuntament de Tortosa i les entitats socials Càritas i Creu Roja. Durant les dues jornades s’han aconseguit recollir majoritàriament llet i oli, dos dels productes de primera necessitat que més s’han encarit en els darrers temps.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST