Junts per Tortosa reclama que es construeixi el pavelló esportiu a l’antic Col·legi Sant Josep

Escrit per el 3 de juny de 2024

Junts per Tortosa presenta en el ple ordinari de juny una moció en què insta el govern municipal a dur a terme la construcció d’un pavelló esportiu, tipus PAV-2, a l’antic Col·legi Sant Josep, tal com s’havia planificat en el mandat anterior. La portaveu de Junts de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que és “una necessitat” que té la ciutat després que els tres pavellons actuals no donin a l’abast per acollir els entrenaments i competicions dels diferents clubs i entitats esportives de Tortosa. Roigé alerta que l’actual govern planteja reduir el projecte a un pavelló amb una única pista que no donaria resposta a l’activitat esportiva…

La portaveu de Junts per Tortosa ha recordat que el projecte plantejat per l’anterior govern municipal, també té com a finalitat revitalitzar el nucli històric. Segons Roigé, el pavelló als Josepets seria un equipament important per als barris del Rastre, Santa Clara i Nucli antic…

Des de Junts per Tortosa mostren preocupació pel retard en l’execució d’aquesta obra ja que compta amb una subvenció d’1.5 milions d’euros del govern de l’Estat, ha que  la resolució del Consejo Superior de Deportes que s’havia d’acabar el pavelló al març del 2025. Meritxell Roigé ha recordat que es  va convocar un concurs de projectes que va guanyar l’arquitecte tortosí Josep Camps, que en va fer l’avantprojecte. El vistiplau favorable de la Comissió de Patrimoni de les Terres de l’Ebre va arribar el 14 de juny de 2023, ara fa un any.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Junts per Tortosa presenta en el ple ordinari de juny una moció en què insta el govern municipal a dur a terme la construcció d’un pavelló esportiu, tipus PAV-2, a l’antic Col·legi Sant Josep, tal com s’havia planificat en el mandat anterior. La portaveu de Junts de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que és “una necessitat” que té la ciutat després que els tres pavellons actuals no donin a l’abast per acollir els entrenaments i competicions dels diferents clubs i entitats esportives de Tortosa. Roigé alerta que l’actual govern planteja reduir el projecte a un pavelló amb una única pista que no donaria resposta a l’activitat esportiva…

La portaveu de Junts per Tortosa ha recordat que el projecte plantejat per l’anterior govern municipal, també té com a finalitat revitalitzar el nucli històric. Segons Roigé, el pavelló als Josepets seria un equipament important per als barris del Rastre, Santa Clara i Nucli antic…

Des de Junts per Tortosa mostren preocupació pel retard en l’execució d’aquesta obra ja que compta amb una subvenció d’1.5 milions d’euros del govern de l’Estat, ha que  la resolució del Consejo Superior de Deportes que s’havia d’acabar el pavelló al març del 2025. Meritxell Roigé ha recordat que es  va convocar un concurs de projectes que va guanyar l’arquitecte tortosí Josep Camps, que en va fer l’avantprojecte. El vistiplau favorable de la Comissió de Patrimoni de les Terres de l’Ebre va arribar el 14 de juny de 2023, ara fa un any.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST