La nova seu de la Diputació a les Terres de l’Ebre ja funciona a ple rendiment

Escrit per el 4 de juny de 2024

La nova seu institucional de la Diputació a les Terres de l’Ebre ja funciona a ple rendiment. Des d’aquesta setmana el Palau Montagut centralitza tots els serveis que, de manera provisional, s’havien ubicat a altres espais de Tortosa El Palau Montagut de Tortosa (Carrer Santa Anna, 3) ja funciona com a seu institucional de la Diputació a les Terres de l’Ebre a ple rendiment. Des d’aquest dilluns aquest edifici històric aplega tots els serveis previstos i que s’havien ubicat a altres espais de la ciutat de Tortosa de forma provisional. La nova seu institucional va entrar en funcionament el passat 8 d’abril amb l’obertura de l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registre de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre. 

Des de llavors i fins aquest dilluns s’hi han incorporat altres serveis com les oficines d’atenció als ens locals de l’Àrea de Concertació i Assistència Municipal i de Territori, la seu del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre, i també s’hi han adequat despatxos i sales de reunions. En l’adequació de l’edifici com a seu institucional, s’ha previst la instal·lació d’un ascensor que, a més de permetre l’accés de persones amb mobilitat reduïda, augmentarà l’accessibilitat per a tothom. 

Tots aquests serveis es distribueixen en una superfície de 400 metres quadrats de la primera planta d’aquest edifici, conegut també com a Casa de les Aigües i on també s’hi ubiquen la Comunitat de regants i alguns serveis de la Cambra de Comerç de Tortosa. Es tracta d’una ubicació provisional, en modalitat de lloguer, doncs la voluntat de la Diputació és ubicar, a mig o llarg termini, els seus serveis que presta a les terres de l’Ebre en un edifici de propietat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

La nova seu institucional de la Diputació a les Terres de l’Ebre ja funciona a ple rendiment. Des d’aquesta setmana el Palau Montagut centralitza tots els serveis que, de manera provisional, s’havien ubicat a altres espais de Tortosa El Palau Montagut de Tortosa (Carrer Santa Anna, 3) ja funciona com a seu institucional de la Diputació a les Terres de l’Ebre a ple rendiment. Des d’aquest dilluns aquest edifici històric aplega tots els serveis previstos i que s’havien ubicat a altres espais de la ciutat de Tortosa de forma provisional. La nova seu institucional va entrar en funcionament el passat 8 d’abril amb l’obertura de l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registre de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre. 

Des de llavors i fins aquest dilluns s’hi han incorporat altres serveis com les oficines d’atenció als ens locals de l’Àrea de Concertació i Assistència Municipal i de Territori, la seu del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre, i també s’hi han adequat despatxos i sales de reunions. En l’adequació de l’edifici com a seu institucional, s’ha previst la instal·lació d’un ascensor que, a més de permetre l’accés de persones amb mobilitat reduïda, augmentarà l’accessibilitat per a tothom. 

Tots aquests serveis es distribueixen en una superfície de 400 metres quadrats de la primera planta d’aquest edifici, conegut també com a Casa de les Aigües i on també s’hi ubiquen la Comunitat de regants i alguns serveis de la Cambra de Comerç de Tortosa. Es tracta d’una ubicació provisional, en modalitat de lloguer, doncs la voluntat de la Diputació és ubicar, a mig o llarg termini, els seus serveis que presta a les terres de l’Ebre en un edifici de propietat.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST