El Club de Futbol Tortosa Ebre organitza un torneig solidari per recaptar fons pel projecte Emma

Escrit per el 6 de juny de 2024

Aquest cap de setmana tindrà lloc el II Torneig de Futbol solidari organitzat pel Club Futbol Tortosa Ebre, amb el suport de l’Ajuntament i l’empresa Kronospan, per recaptar fons pel projecte Emma. El torneig es durà a terme a l’Estadi Municipal Josep Otero i està prevista la participació d’un total de 30 equips en les categories de prebenjamí, benjamí i aleví. Uns 400 jugadors i jugadores participaran entre dissabte i diumenge en el II Torneig de Futbol solidari, procedents dels principals clubs de futbol de la demarcació (Tarragona, Reus, Cambrils, la Ràpita, Amposta i Tortosa) i el Club de Futbol de Castelló. L’entitat preveu que entre els dos dies més de 1.500 persones passaran per l’Estadi Municipal. 

El projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per a la recerca del càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la gerència territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut. Segons ha detallat el coordinador del projecte s’han recollit ja a través de les diferents campanyes 280.000 euros.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Aquest cap de setmana tindrà lloc el II Torneig de Futbol solidari organitzat pel Club Futbol Tortosa Ebre, amb el suport de l’Ajuntament i l’empresa Kronospan, per recaptar fons pel projecte Emma. El torneig es durà a terme a l’Estadi Municipal Josep Otero i està prevista la participació d’un total de 30 equips en les categories de prebenjamí, benjamí i aleví. Uns 400 jugadors i jugadores participaran entre dissabte i diumenge en el II Torneig de Futbol solidari, procedents dels principals clubs de futbol de la demarcació (Tarragona, Reus, Cambrils, la Ràpita, Amposta i Tortosa) i el Club de Futbol de Castelló. L’entitat preveu que entre els dos dies més de 1.500 persones passaran per l’Estadi Municipal. 

El projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per a la recerca del càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la gerència territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut. Segons ha detallat el coordinador del projecte s’han recollit ja a través de les diferents campanyes 280.000 euros.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST