S’esfondra el sostre d’un edifici de tres plantes a Tortosa

Escrit per el 6 de juny de 2024

Ensurt aquest dimecres a Tortosa amb l’esfondrament del sostre d’un edifici de tres plantes al número 16 del carrer Montcada, ubicat al nucli antic de la ciutat. El col.lapse també ha afectat a la segona planta de l’immoble  i a tres habitatges contigus (nº14, 18 i 20), tots ells deshabitats. No hi ha hagut ferits, segons ha informat Bombers, que s’han desplaçat amb tres dotacions al lloc dels fets a la una i mitja del migdia. Al voltant de les sis de la tarda els efectius de Bombers ja es van  retirar de la zona. Ara els tècnics de l’ajuntament hauran de determinar l’afectació dels immobles. La Policia Local manté  tancat l’accés a peu i en vehicle del carrer Montcada. Per accedir al barri s’ha indicat un itinerari alternatiu que va des de la plaça Montserrat, passant pel carrer del Carme i carrer Mercaders fins arribar a la plaça Gerard Vergés.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Ensurt aquest dimecres a Tortosa amb l’esfondrament del sostre d’un edifici de tres plantes al número 16 del carrer Montcada, ubicat al nucli antic de la ciutat. El col.lapse també ha afectat a la segona planta de l’immoble  i a tres habitatges contigus (nº14, 18 i 20), tots ells deshabitats. No hi ha hagut ferits, segons ha informat Bombers, que s’han desplaçat amb tres dotacions al lloc dels fets a la una i mitja del migdia. Al voltant de les sis de la tarda els efectius de Bombers ja es van  retirar de la zona. Ara els tècnics de l’ajuntament hauran de determinar l’afectació dels immobles. La Policia Local manté  tancat l’accés a peu i en vehicle del carrer Montcada. Per accedir al barri s’ha indicat un itinerari alternatiu que va des de la plaça Montserrat, passant pel carrer del Carme i carrer Mercaders fins arribar a la plaça Gerard Vergés.

Comparteix

Comparteix a Facebook
Comparteix a Twitter
Comparteix via Email

Rep les notícies al mail

Llegeix-la aquí

{"slides_column":"1","slides_scroll":"1","dots":"true","arrows":"false","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"true"}

Comentaris dels lectors

Deixa el teu comentari

El teu email no serà publicat. Els camps necessaris estan marcats amb *


Continua llegint

Ràdio Tortosa

La de tots

Current track
TITLE
ARTIST